Vitesse – ADO Den Haag voorspelling

De laatste wedstrijd uit Eredivisie speelronde dertien is op zondag met aftrap 16:45 tussen Vitesse – ADO Den Haag. Vitesse verloor afgelopen weekend op bezoek bij FC Groningen met 4-2 terwijl ADO Den Haag thuis met 4-1 wist te winnen van Heracles. Wipt ADO Den Haag over Vitesse heen door te winnen in Arnhem? Wij van gokken op sport geven voetbalwedden tips om te gokken op FC Vitesse – ADO Den Haag.

Vitesse

Het begin bij Groningen was goed van Vitesse met een snelle goal en dominant spel. Tot het moment dat Dabo een ontzettend hoge terugspeelbal gaf aan de keeper, die kon zijn armen niet gebruiken en de bal vloog er zomaar in. Op zich nog niet zoveel aan de hand en in de tweede helft kwam Vitesse weer op voorsprong door een penalty. In de slotfase van de wedstrijd ging het echter helemaal mis voor Vitesse en verloor het met 4-2.

ADO Den Haag

Een beetje het omgekeerde verhaal geldt voor ADO Den Haag dat met 4-1 won van Heracles. Het kwam vroeg achter maar wist uiteindelijk de wedstrijd om te buigen en te winnen. De ploeg staat nu in de middenmoot en je mag zeggen dat ADO Den Haag een prima seizoen draait tot nu toe.

Voorspelling Vitesse – ADO Den Haag

Vitesse komt van een Europees duel af en heeft al een aantal keer laten zien dat het wisselvallig is het weekend erna. ADO Den Haag maakt op ons een prima indruk en dat komt ook met name door El Khayati die wat extra’s brengt binnen de ploeg. We denken dat ADO Den Haag wel eens met een resultaat terug kan keren naar de Hofstad.

Gokken op Vitesse – ADO Den Haag doen we met 3/10 units op de asian handicap +0.5 voor ADO Den Haag tegen een odd van 2.20 bij bookmaker Kroon.

Zelf ook voetbalwedden op Vitesse – ADO Den Haag? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Meld je gratis aan en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Top bookmaker

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands