Utrecht – Heerenveen voorspelling

Op zaterdag zijn er vier wedstrijden in de Eredivisie met onder andere Utrecht – Heerenveen, aftrap om 20:45. Voor de interland break wisten beide ploegen niet te winnen. Utrecht speelde met 1-1 gelijk op bezoek bij Vitesse. Heerenveen ging in eigen huis hard onderuit tegen Ajax en verloor daarmee zijn ongeslagen status. Nu de WK kwalificatie wedstrijden zijn gespeeld kunnen we weer voetbalwedden op de Eredivisie. Wij van gokken op sport geven voetbalwedden tips om te gokken op Utrecht – Heerenveen.

Utrecht

Aan de start de competitie leek het dat FC Utrecht zich zou kon gaan meten met de top drie. Maar de laatste vijf wedstrijden wist het maar één keer te winnen en daarmee heeft het een serieuze dreun opgelopen. Na de enorme 1-7 nederlaag tegen PSV wist het zich enigszins te herstellen in Arnhem. Maar dat er wat aan de hand is bij de ploeg van Ten Hag is wel duidelijk.

Heerenveen

De ongeslagen status van Heerenveen is ten einde door de 0-4 nederlaag in eigen huis tegen Ajax. We zagen dat de Friezen het al ontzettend lastig hadden tegen Willem II en daar kwam het al weg met een benauwde zege. Vorig jaar begon de ploeg van Streppel ook ontzettend goed aan het begin van het seizoen en zakte het langzaam maar heel diep weg. Gokken op Heerenveen kan op dit moment erg gevaarlijk zijn omdat het onduidelijk is waar de ploeg staat.

Voorspelling Utrecht – Heerenveen

Welke ploeg pikt de draad weer op is de grote vraag. Beide ploegen zitten in een moeilijke fase waarbij het goede spel van zo’n twee maanden geleden wel verdwenen is. Beide trainers worden in de media veelvuldig geroemd omdat ze tactisch het spel goed zien. Misschien Ten Hag iets meer dan Streppel. Het is de vraag welke trainer zijn ploeg weer aan de winnende hand weet te krijgen.

Voor ons een wedstrijd met veel onduidelijkheden en vraagtekens. Gokken op Utrecht – Heerenveen doen we niet.

Zelf wel gokken op Utrecht – Heerenveen? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Meld je gratis aan en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker