US Open mannen voorbeschouwing

De US Open mannen is het laatste grand slam toernooi van het jaar en vanaf dit jaar heeft de hoofd baan op het park een dak. Hierdoor kan er altijd getennist worden. Federer ontbreekt net als op de olympische spelen vanwege een blessure, maar de andere toppers zijn aanwezig. Djokovic maakt zijn comeback na zijn teleurstellende optreden tijdens de olympische spelen. Kan hij zijn favorietenrol waarmaken? Wij van gokken op sport geven een voorbeschouwing en tips om te wedden op US Open mannen toernooi.

US Open (hard)
De ondergrond waarop zal worden gespeeld is hardcourt. Daar zit ook veel verschil in maar sinds de heren naar de Verenigde Staten zijn gekomen voor de US Swing is er op deze ondergrond gespeeld. De totale prijzenpot van de US Open is iets minder dan $17,5 miljoen. Een gigantisch bedrag US Opennatuurlijk en de winnaar van krijgt een cheque van $3,5 miljoen mee naar huis. Zoals altijd zijn er bij een grand slam 128 spelers actief en daarvan zijn er 32 geplaatst. Niemand heeft een bye dus iedereen start in de eerste ronde. De geplaatste spelers zijn Djokovic (1), Murray (2), Wawrinka (3), Nadal (4), Raonic (5), Nishikori (6), Cilic (7), Thiem (8), Tsonga (9), Monfils (10), Ferrer (11), Goffin (12), Gasquet (13), Kyrgios (14), Bautista-Agut (15), Lopen (16), Tomic (17), Cuevas (18), Johnson (19), Isner (20), Karlovic (21), Dimitrov (22), Anderson (23), Pouille (24), Kohlschreiber (25), Sock (26), Zverev (27), Klizan (28), Querrey (29), Simon (30), Ramos-Vinolas (31) en Paire (32). Robin Haase is automatisch toegelaten tot het toernooi en mag het in de eerste ronde opnemen tegen James Duckworth. De Australiër is toegelaten met een wild card. De andere Nederlanders zijn er niet in geslaagd zich via het kwalificatie toernooi te plaatsen voor de US Open.

Favorieten
Na het debacle van Djokovic in Rio de Janeiro besloot hij niet het Masters toernooi van Cincinnati te spelen. Hij verkoos rust en training. Cilic won dat toernooi door in de finale Murray te verslaan. Cilic is altijd goed op dreef tijdens de US Open en is daarmee meteen een gevaarlijke outsider. Murray is olympisch kampioen geworden en verloor de finale dus van Cilic in Cincinnati. Maar dat zal voor hem niet het belangrijkste zijn geweest. De vorm is er nog steeds. Djokovic is de favoriet maar gezien de laatste toernooien zit hij niet lekker in zijn vel. Hij speelt slordig en dat is juist iets wat we niet van hem gewend zijn. Wij gaan deze keer dan ook voor Murray. We zetten 2/10 units dat Murray de US Open wint tegen een odd van 3.00 bij bookmaker Bwin.

Andere top bookmakers om te wedden de US Open mannen staan hieronder gegeven. Nog geen account? Maak dan nu een gratis account aan.

WillHill

€25gratis
€25gratis
  • 25 Euro gratis
  • Gebruik promocode F25

Mybet

€100gratis
€100gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €100
  • Top bookmaker

Unibet

€50gratis
€50gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €50
  • Uitgebreid assortiment

Kroon

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands