US Open 2018 vrouwen voorbeschouwing

Zoals gebruikelijk zijn de grand slam gemengde toernooien waardoor ook voor de vrouwen US Open 2018 vrouwen op het programma staat. Halep leek op weg te zijn naar een dominante rol als top favoriet voor de US Open 2018 vrouwen maar in de finale van Cincinnati brak ze volledig en was het helemaal op. Hierdoor kon Bertens haar grootste toernooizege uit haar carrière boeken en vooral mentaal was dat een hele knappe prestatie. Stephens wist vorig jaar te verrassen en het toernooi te winnen. Lukt het haar opnieuw om te stunten of is er een andere verrassing in de maak? Wij van gokken op sport geven naast tips op voetbal ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op US Open 2018 vrouwen.

US Open 2018 vrouwen (prijzengeld)

Het is al een tijdje zo dat het prijzengeld op de grand slams voor mannen en vrouwen gelijk zijn. Op zich vreemd want de vrouwen spelen geen best of 5 wedstrijden maar de gebruikelijk best of 3. Aan de andere kant is het prijzengeld over de andere toernooien bij de mannen wel veel hoger in vergelijking met de WTA toernooien. Hieronder een overzicht van het totale prijzengeld per ronde van US Open 2018 vrouwen toernooi.

Winnaar: $3,800,000
Finale: $1,850,000
Halve finale: $925,000
Kwartfinale: $475,000
Vierde ronde: $266,000
Derde ronde: $156,000
Tweede ronde: $93,000
Eerste ronde: $54,000

US Open 2018 vrouwen (hard)

Het US Open 2018 vrouwen is een toernooi wat onder toezicht staat van de ITF en niet van de WTA. Maar het is voor ons de makkelijkste manier om op deze manier onderscheid te maken tussen het vrouwen en mannen toernooi. Er zijn 128 speelsters aanwezig en 32 speelsters zijn geplaatst. Iedereen start meteen in de eerste ronde van het toernooi. De top acht geplaatste spelers zijn Halep (1), Wozniacki (2), Stephens (3), Kerber (4), Kvitova (5), Garcia (6), Svitolina (7) en Pliskova (8). Bertens zal als dertiende zijn geplaatst en mag het in de eerste ronde opnemen tegen Kristina Pliskova. Dat is niet de nummer acht geplaatste speelsters maar haar zus. Voor een compleet overzicht van alle speelsters en het speelschema verwijzen we naar deze link.

US Open 2018 vrouwen favorieten

Speelsters als Svitolina en Pliskova hebben de afgelopen weken laten zien dat ze totaal niet in vorm zijn. We verwachten dan ook geen stunt van ze. Wozniacki moest geblesseerd opgegeven en heeft dit jaar, op de Austrilain Open na, ook nog niet een constant niveau laten zien. Dat geldt ook voor Kerber en Stephens die met haar winst van vorig jaar natuurlijk ontzettend veel punten te verdedigen heeft. Serena Williams lijkt ons mentaal nog niet fit genoeg om een slam te winnen. Bij een snelle exit, zal ze enorm dalen op de ranglijst. Kvitova en Garcia waren nog actief in New Haven om wat laatste wedstrijdritme op te doen. Bertens speelde niet in de singels bij New Haven maar kwam wel in actie bij de dubbels. Ze had de extra dag rust nodig om te herstellen van de zege in Cincinnati. Maar ondanks de verloren finale is Halep voor ons de top favoriet. Na het niet benutten matchpoint tegen Bertens was het mentaal op bij Halep en kwam ze weer even terug in de negatieve spiraal waardoor het fysiek ook niet meer op te brengen was om energie in de partij te steken. Een leermoment, dat misschien wel net op tijd komt zo voor de WTA US Open 2018.

Gokken op US Open 2018 vrouwen doen we met 2/10 units op Halep tegen een odd van 8.00 bij bookmaker Kroon.

Zelf gokken op US Open 2018 vrouwen? Hieronder staan een aantal goede bookmaker gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!