Twente – Roda JC voorspelling

De laatste wedstrijd op zaterdag uit Eredivisie speelronde negen is Twente – Roda JC. Afgelopen speelronde verloor Twente voor het eerst in de Eredivisie op bezoek bij Willem II met 1-3 terwijl Roda JC in blessuretijd de winnende maakte tegen NAC. Beide ploegen hebben zes punten en dit duel is voor beide ploegen ontzettend belangrijk. Het zijn concurrenten van elkaar als het gaat om de onderste plaatsen in de Eredivisie. Wij van gokken op sport geven voetbalwedden tips om te gokken op Twente – Roda JC.

Twente

Afgelopen weekend verloor FC Twente was er door de nederlaag uit bij Willem II een primeur voor FC Twente, want dat was nog nooit voorgekomen in de Eredivisie. Wanneer de ploeg van Hake uit speelt verliest het tot nu toe alle vijf de wedstrijden. Het geeft aan hoe belangrijk de thuisduels zijn voor Twente en de druk zal dan ook op de ploeg staan om deze wedstrijd te winnen.

Roda JC

Tegen NAC speelde Roda JC een hele slechte eerste helft waarbij het amper tot kansen kwam. In de tweede helft ging het wat directer spelen maar ook dat leverde niet veel op. NAC nam al genoegen met een punt maar in blessuretijd kreeg Roda nog een vrije trap en mede door een fout van de keeper vloog de bal in het doel. Het was een belangrijke zege voor de ploeg van Molenaar op een directe concurrent.

Voorspelling Twente – Roda JC

Voor Twente zal er veel druk op dit duel staan omdat het tegen een directe concurrent speelt. We verwachten dat Roda, zoals gebruikelijk tijdens uitduels, achterover zal leunen en hopen op een spaarzame kansen. Dat levert vaak niets op maar uitschieters zoals tegen Sparta leveren dan plots drie belangrijke punten op.

Het spel van FC Twente geeft ons geen garantie op een reguliere thuiszege en een odd van 1.60 is veel te laag om te gokken op Twente – Roda JC.

Zelf wel voetbalwedden op Twente – Roda JC? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Meld je gratis aan en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker