Tourselectie Katusha 2016

De Russische wielerformatie komt met een sterk team naar de Tour de France 2016. Zowel in de sprint als voor het algemene klassement heeft de Russische formatie renners in de selectie opgenomen die daarin goed kunnen scoren. Wij van gokken op sport geven een voorbeschouwing op de tourselectie Katusha 2016.

Algemeen klassement
De kopman binnen de ploeg is de Spanjaard Joaquim Rodriguez. Binnen de ploeg zal hij worden ondersteund door de Belg Jurgen van den Broeck en Ilnoer Zakarin. Zakarin moest de Ronde van KatushaItalië verlaten na een val maar is dus toch fit genoeg om te starten in de Tour de France 2016. Toch heeft de geschiedenis ons geleerd dat Rodriguez de afgelopen jaren niet echt meer mee kan in het echte hooggebergte. Een top 10 klassering zou moeten lukken, maar gezien zijn tijdrit capaciteiten gaat dat lastig worden.

Massasprint
Het andere deel van de tourselectie Katusha 2016 zal in dienst rijden van Alexander Kristoff. Hij heeft weliswaar niet zo’n top seizoen als vorig jaar maar kan altijd nog goed aankomen in een massasprint. Kristoff krijgt Michael Morkoc, Marco Haller en Jacopo Guarnieri met zich mee om de sprint aan te trekken. Het is maar de vraag of hij een etappe zal winnen met al dat andere sprintersgeweld in de Tour de France 2016.

Selectie
De definitieve tourselectie Katusha 2016 bestaat uit de renners
– Alexander Kristoff (Noo)
– Michael Mørkøv (Den)
– Marco Haller (Oos)
– Joaquim Rodriguez (Spa)
– Alberto Losada (Spa)
– Angel Vicioso (Spa)
– Jurgen Van den Broeck (Bel)
– Jacopo Guarnieri (Ita)
– Ilnoer Zakarin (Rus)

Top bookmakers om te gokken op de Tour de France 2016 staan hieronder gegeven. Nog geen account? Maak dan snel een gratis account aan.

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!