Tourselectie Française Des Jeux 2016

De selectie van de Franse formatie is bekend. Als jaren is Française Des Jeux actief in het wielerpeloton en nemen natuurlijk deel aan de Tour de France 2016 omdat ze een WorldTour formatie zijn. Wij van gokken op sport geven een voorbeschouwing op de tourselectie van Française Des Jeux 2016.

Algemeen klassement
De Franse formatie zet alles op het algemene klassement van Thibault Pinot. De jonge Franse ronderenner wil een gooi doen naar een plek op het podium en dat is erg ambitieus in onze ogen. FDJWat dit jaar al is opgevallen is dat bijna iedere renner van Française Des Jeux een goede of betere tijdrit rijdt ten opzichte van voorgaande jaren. Er is dus veel geïnvesteerd in deze discipline en dat is zeker voor Pinot van belang. Wij verwachten Pinot in de top 10, maar voor een top 3 klassering is het deelnemersveld echt te sterk.

Frans kampioen
De Franse nationale driekleur zal tijdens de Tour de France 2016 te zien zijn bij de formatie van Française Des Jeux. Arthur Vichot wist het nationale kampioenschap te winnen en mag daardoor de nationale driekleur dragen. Het valt te verwachten dat op de Franse nationale feestdag, 14 juli, Vichot in de kopgroep / ontsnapping mee zal zijn om de driekleur aan het publiek te tonen.

Selectie
De definitieve selectie van Française Des Jeux 2016 bestaat uit hoofdzakelijk Fransen en twee Zwitsers, namelijk:
– Thibaut Pinot (Fra)
– Cédric Pineau (Fra)
– William Bonnet (Fra)
– Matthieu Ladagnous (Fra)
– Anthony Roux (Fra)
– Jérémy Roy (Fra)
– Arthur Vichot (Fra)
– Sebastien Reichenbach (Zwi)
– Steve Morabito (Zwi)

Top bookmakers om te gokken op de Tour de France 2016 staan hieronder gegeven. Nog geen account? Maak dan snel een gratis account aan.

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!