Tottenham – Manchester United voorspelling

Op woensdag staan er maar liefst zeven wedstrijden op het programma in de Premier League met de topper tussen Tottenham – Manchester United, aftrap 21:00. Tottenham is uit de top vier gestapt door het gelijke spel op bezoek bij Southampton. Manchester United staat nog altijd tweede op dertien punten achterstand van Manchester City. Lukt het Spurs om de top vier weer binnen te komen? Wij van gokken op sport geven naast tips voor het tennis ook tips om te gokken op Tottenham – Manchester United.

Tottenham

De Spurs moesten nog in actie komen voor de FA Cup en speelde afgelopen weekend tegen Newport, dat op het vierde niveau in Engeland speelt. Met een sterk elftal wist Tottenham maar net gelijk te spelen en daardoor een replay af te dwingen. Het elftal heeft te makkelijk gedacht over de tegenstander en daardoor liep het de hele wedstrijd achter de feiten aan.

Manchester United

De Red Devils kwamen vrijdag al in actie voor de FA Cup en hadden bijzonder weinig moeite met Yeovil. Alexis Sanchez maakte zijn debuut voor de ploeg van Mourinho en hij zal moeten laten zien dat hij zijn riante salaris waard is. Het gat met Manchester City lijkt niet meer te overbruggen waardoor de tweede plaats het hoogst haalbare is.

Voorspelling Tottenham – Manchester United

Mourinho staat bekend om zijn verdedigende en terughoudende tactiek en de laatste maand zien we dat ook in de defensieve cijfers want de ploeg krijgt al ruim een maand geen goal meer tegen. Nu is de aanval van Spurs wel het beste onderdeel van de ploeg waardoor dit duel bijzonder interessant zal worden. Toch verwachten we dan vooral Manchester United afwachtend zal spelen en vooral defensief zal denken en er met snelle spelers uit te komen in de counter.

Gokken op Tottenham – Manchester United doen we met 3/10 units op de Under 2.5 goals tegen een odd van 1.81 bij bookmaker Mr. Green.

Zelf gokken op Tottenham – Manchester United? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Meld je gratis aan en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Top bookmaker

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands