Tottenham – Manchester City voorspelling

De laatste wedstrijd op zaterdag tijdens premier league speelronde 34 is in noord Londen tussen Tottenham – Manchester City, aftrap 20:45. Afgelopen weekend won Spurs op bezoek bij Stoke City met 2-1 terwijl Manchester City thuis verloor van de aartsrivaal, Manchester United, met 2-3. Lukt het Manchester City om nu wel kampioen te worden of wordt het opnieuw dwars gezeten door de tegenstander? Wij van gokken op sport geven naast tips op de Eredivisie ook tisp om te gokken op Tottenham – Manchester City.

Tottenham

Met de zege op Stoke City en het puntverlies van Chelsea is het gat met de nummer vijf nu tien punten. Hiermee kunnen we vaststellen dat Champions League voor volgend jaar opnieuw verzekerd is in noord Londen. Alleen de FA Cup staat nog op het spel voor de Spurs. Voor de rest is er dit seizoen niets meer te halen.

Manchester City

Na de dreun in de Champions League tegen Liverpool volgde opnieuw tegenslag door thuis met 3-2 te verliezen van Manchester United. Het kampioenschap was zo goed als binnen want bij rust stond de ploeg van Guardiola nog met 2-0 voor maar na rust was kantelde de wedstrijd helemaal en verloor City met 2-3. Toch lijkt het een kwestie van tijd voordat Manchester City zich tot kampioen zal kronen.

Voorspelling Tottenham – Manchester City

Manchester City zal midweeks opnieuw moeten aantreden voor de champions league en daarin moet het een 0-3 achterstand goedmaken. Niets is onmogelijk bij deze ploeg maar gezien de afgelopen resultaten verwacht je dit niet. In de competitie wacht op zaterdag meteen een zware wedstrijd en het kan zomaar zijn dat Man City dit opnieuw verliest. Die titel komt toch wel en de midweekse wedstrijd zal het belangrijkste zijn.

Gokken op Tottenham – Manchester City doen we met 3/10 units op de thuiszege voor Spurs tegen een odd van 2.50 bij bookmaker Kroon.

Zelf gokken op Tottenham – Manchester City? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Meld je gratis aan en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker