Tottenham – Liverpool voorspelling

De laatste wedstrijd uit Premier League speelronde negen is Tottenham – Liverpool met aftrap om 17:00 Nederlandse tijd. Na de Klassieker kan iedereen mooi overschakelen naar deze topper in Engeland. Tijdens de vorige speelronde speelde Liverpool met 0-0 gelijk in de beladen derby tegen Manchester United. Tottenham won de eerste thuiswedstrijd van dit jaar in het Wembley stadion door met 1-0 Bournemouth te verslaan. Lukt het Liverpool om het gat met de top te verkleinen of komt het alleen maar op een grotere achterstand? Wij van gokken op sport geven voetbalwedden tips om te gokken op Tottenham – Liverpool.

Tottenham

Door de overwinning op Bournemouth heeft het in ieder geval de eerste overwinning op Wembly binnen en dat werd ook tijd. De ploeg kreeg bijna een Wembly syndroom omdat het daar nog niet had gewonnen. De ploeg speelt daar dit seizoen haar thuiswedstrijden omdat het eigen stadion een grondige verbouwing ondergaat. Het was een moeizame wedstrijd tegen Bournemouth waar de Spurs ontzettend veel kansen nodig hadden om uiteindelijk de 1-0 te maken.

Liverpool

Tegen Manchester United was Liverpool wel de ploeg met het meeste initiatief maar wist het de muur van The Red Devils niet te slechten. Het was opvallend dat Liverpool ook gedurende de wedstrijd niet aanvallend durfde te wisselen. Misschien wel bang voor de omschakeling of de tactische gevolgen van Manchester United. Uiteindelijk was natuurlijk Liverpool de ploeg die het meeste teleurgesteld was. Het gat met de koploper is inmiddels al negen punten en een top vier plaats lijkt nu al het hoogst haalbare.

Voorspelling Tottenham – Liverpool

Opnieuw een wedstrijd voor Liverpool die het in ieder geval niet mag verliezen, maar eigenlijk moet winnen om aansluiting te houden bij de top vier. Toch vinden we dat de ploeg van Klopp niet de kwaliteiten heeft om zich dit jaar makkelijk in de top vier te spelen. Verdedigend is de ploeg niet goed genoeg en aanvallend is het te wisselvallig. Voor de Spurs is het een geruststelling dat de eerste zege op Wembley geboekt is.

We denken dat Tottenham de gegeven ruimtes van de Liverpool verdediging goed kan bespelen en gokken op Tottenham – Liverpool voor een thuisoverwinning. We gokken 3/10 units tegen een odd van 2.10 bij bookmaker Kroon.

Zelf ook voetbalwedden op Tottenham – Liverpool? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Meld je gratis aan en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker