Tottenham – Liverpool voorspelling

Op zaterdag start Premier League speelronde 5 met de kraker tussen Tottenham – Liverpool, aftrap 13:30 Nederlandse tijd. Voor de interlandperiode verloor Tottenham zijn eerste wedstrijd van het seizoen door met 2-1 te verliezen op bezoek bij Watford. Liverpool bleef de 100% score houden door met 1-2 te winnen op bezoek bij Leicester City. Blijft Liverpool ongeslagen of komt Spurs gelijk in puntenaantal? Wij van gokken op sport geven naast tips op Formule1 en de Eredivisie ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op Tottenham – Liverpool.

Tottenham

Het was een clash tussen twee ploegen die tot dan aan toe alles hadden gewonnen. Uiteindelijk wist Watford aan het langste eind te trekken en bleven zij samen aan kop met Liverpool en Chelsea. Tottenham bracht weinig in het duel tegen Watford en met name verdedigend was het toch wel vaak kwetsbaar. Iets wat tegen Liverpool absoluut beter zal moeten wil het een goed resultaat behalen.

Liverpool

Er was eigenlijk vrij weinig aan de hand voor Liverpool. Het was heer en meester op het veld en kwam ook terecht op 1-0 voor. Daarna zakte het wat in en gaf het de bal aan Leicester City dat eigenlijk geen grote kansen wist af te dwingen. Het was zelfs Liverpool dat voor rust nog de voorsprong verdubbelde en daarmee leek de wedstrijd in het slot te zitten. Maar een fout van de doelman zorgde uiteindelijk voor de aansluitingstreffer en daarmee ook de eerste tegengoal van dit seizoen. Uiteindelijk wist Liverpool de overwinning nog over de streep te trekken.

Voorspelling Tottenham – Liverpool

Ondanks de perfecte reeks van Liverpool zijn we toch niet altijd onder de indruk van het vertoonde spel. Zo kreeg het in de 1-0 overwinning tegen Brighton een makkelijke penalty mee en waren de kansen schaars. Tegen Leicester City was het spel beter maar laat het vaak de tegenstander de bal wanneer ze op voorsprong komen. Nu wist Leicester City niet al te veel kansen te creëren maar tegen een ploeg als Tottenham is dat natuurlijk veel gevaarlijker. We verwachten dan ook dat Liverpool tegen zijn eerste puntenverlies aan zal lopen.

Gokken op Tottenham – Liverpool doen we met 3/10 units op een Gelijkspel tegen een odd van 3.50 bij bookmaker Mr. Green.

Zelf gokken op Tottenham – Liverpool? Hieronder staan een aantal goede bookmaker gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker