Tottenham – Arsenal voorspelling

Speelronde 27 van de Premier League staat dit weekend op het programma en de lunchwedstrijd op zaterdag is Tottenham – Arsenal. Deze derby van Noord Londen gaat altijd gepaard met veel passie en vechtlust. Tottenham speelde in de vorige speelronde 2-2 gelijk tegen Liverpool terwijl Arsenal met 5-1 van Everton wist te winnen. Lukt het Arsenal om het gat te verkleinen naar één punt of laat Spurs de Gunners kansloos als het gaat om een plek in de top 4? Wij van gokken op sport geven naast tips voor de Eredivisie ook tips om te gokken op Tottenham – Arsenal.

Tottenham

In een knotsgek duel wist het nog een punt te pakken tegen Liverpool maar het gaf ontzettend veel ruimte weg in de verdediging. Het was een strafschop door de overtreding van Van Dijk waardoor uiteindelijk heel diep in de blessuretijd de 2-2 viel. Midweeks speelde Tottenham een replay in de FA Cup en wist dat duel op eigen veld te winnen.

Arsenal

Bij de Gunners gebeurde er nog veel tijdens de laatste transferperiode en met dat team moet Wenger de top vier zien binnen te komen. Tegen Everton zag het er allemaal veelbelovend uit maar we weten dat juist de wisselvalligheid van Arsenal ze dit seizoen duur komt te staan. Er zal gewonnen moeten worden bij de aartsrivaal om de achterstand niet op zeven punten te laten komen. In de competitie gaat het dus niet goed, maar de ploeg speelt wel de finale van de League Cup.

Voorspelling Tottenham – Arsenal

De North London Derby is altijd iets speciaals. De fans haten elkaar echt en in het verleden ging het er altijd hard aan toe op het veld. Beide ploegen hebben vooral defensief moeite om stabiel te blijven en dat verwachten we opnieuw. Aanvallend is het bij beide ploegen goed verzorgd. We verwachten dan ook veel doelpunten dit duel.

Gokken op Tottenham – Arsenal doen we met 5/10 units op de Over 2.5 goal tegen een odd van 1.55 bij bookmaker Kroon.

Zelf gokken op Tottenham – Arsenal? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Meld je gratis aan en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker