To Score

Wanneer je op voorhand het gevoel hebt dat een bepaalde speler een doelpunt gaat maken dan is de To Score weddenschap ideaal om te gokken op sport. Met de To Score weddenschap is het een kwestie van aangeven welke speler er tijdens de wedstrijd een doelpunt maakt. Je kan inzetten dat een speler Any Time scoort. Dan maakt het niet uit of het de eerste of laatste doelpunt is, als hij maar scoort. Daarnaast heb je ook nog de mogelijkheid om in te zetten of een bepaalde speler twee of zelfs drie doelpunten maakt. Het mag vanzelfsprekend zijn dat de odd dan nog hoger zal zijn.

Er bestaat zelfs de mogelijkheid om in te zetten welke speler de eerste of laatste doelpunt van de wedstrijd zal gaan maken. Hierbij kunnen sommige statistieken helpen. Je hebt wel eens van die spelers die altijd de openingsgoal maken. Dit kan je tijdens gokken op sport mooi in je voordeel gebruiken bij het gebruik van de To Score weddenschap.

Wij als gokken op sport hebben genoeg ervaring met dit soort weddenschap. Voor het gebruik van dit type weddenschap raden spelers aan om even de voorwaarden te lezen bij de betreffende bookmaker. Een aantal bookmakers hanteren wat andere regels als het gaat om de To Score weddenschap. Stel jij zet in dat Speler A een doelpunt maakt tijdens de wedstrijd, maar op het laatste moment besluit de trainer van het team Speler A uit de basis te halen. Een aantal bookmaker zullen nu je weddenschap ongeldig verklaren en je krijgt je inleg dan terug.

Maar er zijn een aantal bookmakers waarbij het niet uitmaakt of Speler A in de basis start of niet. Want als Speler A in de laatste vijf minuten van de wedstrijd mag invallen dan hanteren sommige bookmakers de regel dat hij toch actief is geweest. Het mag duidelijk zijn dat je in vijf minuten de kans minder groot is dat je een doelpunt maakt dan wanneer je 90 minuten speelt. Voor de bookmaker een goede regel maar voor ons als gokken op sport uiteraard niet.

Wanneer je ons als gokken op sport volgt en we hebben tips met de To Score weddenschap dan ben je verzekerd dat wij bookmakers gebruiken die de weddenschap annuleren als de gekozen speler niet in de basis start.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker