Soorten weddenschappen

1X2
De bekendste manier om een gokje te wagen, zoals we dat van oudsher bij de toto kennen. Voorspel of de thuisploeg (1) wint, de uitploeg (2) wint of dat de wedstrijd als eindstand een gelijkspel (X) heeft.

Over/Under
Voorspel of de wedstrijd meer of minder een bepaalde score zal eindigen. In het voetbal is de over/under 2,5 doelpunten een veel voorkomende line. Maar ook over/under een bepaald aantal games (Tennis), punten (Basketbal) of gefinishte coureurs (Formule1) zijn tegenwoordig speelbaar bij de verschillende bookmakers. De Over/Under kan voor een team zijn zoals bijvoorbeeld een basketbalploeg, maar de Over/Under kan ook beschikbaar zijn voor een bepaalde speler uit een basketbalteam. Voldoende inzetmogelijkheden wat betreft de Over/Under dus.

Correct score
Voorspel de eindstand van een wedstrijd.

To Score
Voorspel welke speler er een doelpunt zal maken. Waag een gokje of een speler misschien wel twee keer scoort of zelfs een hattrick (3 keer) scoort.

Asian Handicap
De manier van gokken in Azië. Bepaal vooraf op welke line je gaat gokken bij een bepaalde wedstrijd. De line met Asian Handicap is per 0.25 te bepalen. De uiteindelijk + of – zal bepalen of je de gekozen Asian Handicap line van de eindstand moet optellen of aftrekken. Kies je bijvoorbeeld de +0.5 voor Team A en is het eindresultaat van de wedstrijd 1-1. Dan tel je 0.5 op en kom je op 1.5-1. Wat wil zeggen dat je gokje goed is verlopen. Het is misschien even wennen voor ons als Europeanen maar er valt vaak value te halen bij Asian Handicaps weddenschappen.

Draw No Bet
Met dit type weddenschap is een gelijkspel uitgesloten. Je kiest ervoor om het risico van het gelijkspel weg te nemen. De odd voor een thuis- of uitzege zal wel lager zijn dan bij de normale 1X2 gokken op gele kaartweddenschap, maar mocht de wedstrijden eindigen in een gelijkspel krijg je de inleg terug.

Kaarten
Voorspel of een bepaalde speler een kaart ontvangt. En zijn zelfs weddenschappen waarin je op het soort kaart (alleen een gele of rode kaart) kunt gokken.

Corners
Welk team mag de meeste corners nemen in de wedstrijd

Dubbele kans
Gok met een dubbele kans. Gok of de wedstrijd zal eindigen in 1X (thuiswinst of gelijkspel), X2 (gelijkspel of uitwinst) of 12 (thuis- of uitwinst)

Both teams to score (BTTS)
Scoren beide teams of niet?

Half Time
Verschillende mogelijkheden zoals wat is de exacte score bij rust, welk team heeft de leiding of is het gelijk bij rust.

Half Time / Full Time (HT/FT)
Wat is het resultaat bij rust en wat is het eindresultaat. Is het bij rust gelijk en wint uiteindelijk het thuisteam de wedstrijd gaat het om een X1. Er zijn dus verschillende combinaties mogelijk zoals 1X (bij rust leidt thuisploeg en eindresultaat is gelijkspel), 2X (uitploeg leidt bij rust en eindresultaat is een gelijkspel), XX (is het bij de rust een gelijkspel en is het eindresultaat ook een gelijkspel). Zo zijn er dus vele combinaties mogelijk.

Diverse
Naast alle bovengenoemde mogelijkheden om op een wedstrijd te gokken zijn er nog vele andere mogelijkheden. Wie scoort bijvoorbeeld het eerste doelpunt of wordt er helemaal niet gescoord? Wint de thuisploeg zonder tegengoal, of scoort een bepaald team in iedere helft. Er zijn dus naast de veel voorkomende weddenschappen ook een aantal mogelijkheden om op speciale events te gokken. Deze zijn per bookmaker afhankelijk, sommige bieden deze gokmogelijkheden niet en andere juist weer wel.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker