Tips en trucs

Succesvol gokken op sport

Vele hebben wel eens een toto formulier of WK/EK/Tour de France poule ingevuld. Incidenteel met succes, maar daarna is het nooit meer gelukt om iets te winnen of is het gewonnen bedrag inmiddels weer verloren? Hoe komt dat? Is het alleen de factor geluk of zit er meer achter? Wij van gokkenopsport.com geven een aantal tips waarmee je de kans op succes kunt vergroten.

gokken op sportTip 1: Gok niet op sporten waar je niets van af weet
Heel erg leuk om eens op een paardenrace in Engeland te gokken, met name als de Grand National aan de gang is en live te zien is op de BBC. En als het incidenteel is maakt dat ook niet uit. Maar wat weet je nu eigenlijk van paardenraces? De odds mogen dan wel aantrekkelijk zijn, maar wat zijn de vorige resultaten van een bepaald paard geweest? Hoe is het met de ondergrond, is dat gras of modder door de regen en welk paard kan daar het beste mee omgaan? Welk parcours is het en heeft een bepaald paard het daar altijd goed of slecht gedaan? Heeft het paard al jaren de vaste jockey of is de combinatie pas nieuw? Allemaal dingen waar je rekening mee moet houden als je een serieuze gok wil wagen. Weet je op al deze vragen antwoord en kijk, lees en ben je helemaal into paardensport dan is het verantwoord te gokken op paardesport.

Tip 2: Money Management
Eigenlijk vrij duidelijk, stel je budget samen. Stel dat je bijvoorbeeld met 10 euro begint, dan is het niet handig om alles meteen op de eerste wedstrijd te zetten. Je moet je inzet verdelen over units, oftewel verspreiden. Stel dat je begint met bijvoorbeeld 100 euro. Dan moet je als vuistregel hanteren dat je maximale inzet (10/10) op één weddenschap niet meer bedraagt dan 10% van je balance. In dit geval dus 10 euro per bet. Zo kun je tien keer de maximale inzet inzetten en ben je niet alles kwijt over 1 of 2 weddenschappen. En als je na verloop van tijd je inleg hebt verdubbelt dan kun je erover nadenken om met 20 euro (10% van 200 euro) per bet te gokken. Het klinkt heel simpel maar dit is één van de belangrijkste factoren om succesvol te worden in het gokken op sport.

Tip 3: Ga niet chasen
Heb je 5 keer achter elkaar verloren en is je bankroll nog maar 50 euro in plaats van 100 euro? Blijf rustig en ga niet gehaast (chasen!) op zoek naar een weddenschap. Ja, erg vervelend als je normaal gesproken altijd op de Eredivisie gokt en het is zondagavond. Dan moet je 5 hele dagen wachten voordat de Eredivisie weer begint. Inderdaad, ga dan niet ineens op de Duitse 2e Bundesliga inzetten op de maandagavond omdat daar toevallig wedstrijden aan de gang zijn. Iets wat pokerspeler bekend in de oren klinkt. Blijf rustig wachten op de juiste hand (in ons gevel wedstrijd) en ga dan pas weer spelen.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker

Tip 4: Kies een goede en betrouwbare bookmaker
Online gokken op sport gaat via een online bookmaker. Er zijn vele online bookmakers beschikbaar waar Nederlandse spelers kunnen spelen. De juiste en vooral betrouwbare bookmakers kiezen is een lastiger verhaal. Op onze site gokkenopsport.com staan uitsluitend betrouwbare bookmakers. Door onze jarenlange ervaring in de online bookmaker wereld kennen we de dissonanten. De bookmakers die niet uitbetalen na winst, weddenschappen schrappen omdat het hier om een ‘duidelijke’ fout betreft, etc. Niet van dit soort grappen dus bij de online bookmakers die wij op onze site hebben staan.

wedden-op-sportTip 5: Moment van inzetten
Sommige bookmakers komen eerder met noteringen (odds) voor de wedstrijd. De kans is aanwezig dat de eerste odd publicerende bookmaker vaak wat hoger zit. Dit kan al 4 of 5 dagen voordat de wedstrijd plaats zal vinden. Check dus regelmatig de odds, je kunt soms makkelijk 5 tot 10% marge pakken zonder daar bijzonder veel moeite voor te doen.

Tip 6: Speel niet onder invloed
Lijkt logisch maar nog genoeg mensen doen het. Helder nadenken is een voorwaarde om te slagen als succesvol gokker op sport. In beschonken toestand word je vaak overmoedig en komt het gevaar om de hoek kijken dat je later (de volgende dag) spijt krijgt van je inzet.

Tip 7: Wees objectief
Ga niet standaard altijd op je favoriete voetbalteam, -land of tennisspeler inzetten. Vooral wanneer je fan bent van een bepaalde persoon of team heb je de neiging om niet meer objectief een oordeel te kunnen geven. Dit beïnvloed uiteraard je visie op dat team of speler met als gevolg dat je te makkelijk gaat denken. Maar als je objectief bent, wint bijna geen enkele voetbalclub ongeslagen een competitie, zelfs Barcelona of Bayern München niet. En Djokovic wint ook niet elk toernooi waar hij aan meedoet.

Tip 8: Volg gokkenopsport.com
Zonder onszelf op de borst te kloppen, maar we geven goede informatie over wedstrijden en bookmakers met hoge odds. We gokken niet in het wilde weg maar zijn altijd bedacht en nemen alle informatie tot ons die beschikbaar is om een weloverwogen gok te wagen.