Super Bowl LII voorbeschouwing

Op 5 februari komt er een einde aan het NFL seizoen en staat Super Bowl LII op het programma in Minneapolis, kick-off 00:30 Nederlandse tijd. In de nacht van zondag op maandag staan de New England Patriots en de Philadelphia Eagles tegen elkaar in de 52ste Super Bowl. Daarmee plaatsen de koplopers van de AFC en NFC zich voor de eindstrijd en krijgen we een kopie van de eindstrijd in 2005. Toen wonnen de Patriots met 24-21 van de Eagles. Lukt het Brady om zijn zesde Super Bowl te winnen of lukt het de Eagles om te verrassen? Wij van gokken op sport geven naast tennis en voetbal ook tips om te gokken op Super Bowl LII.

Super Bowl LII Patriots

De kampioen van AFC en titelverdediger plaatse zich door de Jaguars op eigen veld te verslaan met 24-20. Het was een zeer moeizaam duel voor de Patriots want het keek lang tegen een achterstand van 10 punten aan. Toch wist de ploeg, zoals zo vaak, het tij te keren en alsnog de overwinning uit het vuur te slepen. In de eerste ronde van de play-offs wist in de eerste ronde makkelijk af te rekenen met de Titans. Het mag zich nu opmaken voor opnieuw een Super Bowl en krijgt daarmee de kans om de Steelers te evenaren met zes Super Bowl titels.

Super Bowl LII Eagles

De Philadelphia Eagles hebben zich voor de derde keer in de historie geplaatst voor de Super Bowl. De vorige edities waarin het uitkwam in de Super Bowl (1981 en 2005) wist het de finale niet te winnen. De Eagles won de NFC titel door de Vikings op overtuigende wijze met 38-7 te verslaan. Dat de Eagles in de Super Bowl staan was 4 weken voor het einde van de competitie geen verrassing totdat startende quarterback Wentz een blessure op liep tijdens een rush en daarmee uitgeschakeld was voor de rest van het seizoen. Foles verving hem en de vraag was of hij hetzelfde niveau zou kunnen behalen. De Eagles waren in de play-offs niet de favoriet tegen de Falcons en de Vikings maar wisten toch, dankzij een zeer goede verdediging, te winnen.

Voorspelling Super Bowl LII

Voor quaterback Brady is deze finale gesneden koek want hij speelde er al zeven. Voor Foles is het de eerste keer en er de nodige nervositeit zal bij hem aanwezig zijn. Gronkowski moest tijdens de wedstrijd van de Patriots het veld verlaten met een hersenschudding maar hij heeft twee weken de tijd om te herstellen. We verwachten dat deze belangrijke speler weer fit zal zijn voor de finale. Natuurlijk zijn de Patriots favoriet om te winnen gezien de ervaring van het team. De normale match odd is echter te laag om hier op te gokken. We besluiten daarom voor de handicap te gaan.

Gokken op Super Bowl LII doen met met 4/10 units op de asian handicap -5,5 voor de Patriots tegen een odd van 1.92 bij bookmaker Kroon.

Zelf ook gokken op Super Bowl LII? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Meld je gratis aan en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!