Stoke City – Huddersfield voorspelling

In de Premier League beginnen ze dit weekend aan speelronde 24 met op zaterdag om 16:00 Stoke City – Huddersfield. Beide ploegen wisten afgelopen weekend niet te winnen. Stoke City verloor met 0-3 op bezoek bij Manchester United terwijl Huddersfield op eigen veld met 1-4 verloor tegen West Ham United. Het gat tussen beide ploegen is vier punten. Lukt het Stoke City om in te lopen op Huddersfield? Wij van gokken op sport geven naast tips op de Eredvisie ook voetbalwedden tips om te gokken op Stoke City – Huddersfield.

Stoke City

De cijfers geven een dikke nederlaag aan maar wie de wedstrijd tegen Manchester United heeft gezien weet dat Stoke City absoluut niet kansloos was. Bij een 1-0 achterstand kreeg het twee enorme kansen om te scoren maar liet dat na. De Red Devils hadden minder kansen nodig om te scoren en waren een stuk effectiever.

Huddersfield

De promovendus begon aardig aan de competitie maar kan de laatste weken geen wedstrijd meer winnen. Inmiddels is het gat met de degradatieplaatsen nog maar vier punten en zal er toch lichte paniek zijn binnen de club. Tegen West Ham United was de ploeg in ieder geval kansloos en dat is toch een concurrent van de ploeg.

Voorspelling Stoke City – Huddersfield

Een maand geleden stond de eerste wedstrijd tussen deze twee ploegen op het programma en dat eindigde in een 1-1 gelijkspel. Met nieuwe coach Lambert zien we voor Stoke City goede mogelijkheden om thuis een zege te boeken. Wat de ploeg aanvallend liet zien kon ons wel bekoren en met wat meer zuiverheid in de afwerking zien we Stoke City dit duel winnen.

Gokken op Stoke City – Huddersfield doen we met 3/10 units op een thuiszege tegen een odd van 2.00 bij bookmaker Kroon.

Zelf ook voetbalwedden op Stoke City – Huddersfield? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Meld je gratis aan en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Top bookmaker

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands