Stoke City – Bournemouth voorspelling

Komend weekend staat in de Premier League op de zaterdag de wedstrijd Stoke City – Bournemouth op het programma, aftrap 16:00 Nederlandse tijd. Beide ploegen verloren afgelopen speelronde. Stoke City kreeg met 7-2 op de broek bij Manchester City. Op bezoek bij Tottenham verloor Bournemouth met 1-0. Het is een duel tussen de nummer 17 en 19 in de Premier League, er zitten dus ontzettend veel belangen op het spel. Wij van gokken op sport geven voetbalwedden tips om te gokken op Stoke City – Bournemouth.

Stoke City

Afgelopen weekend verloor Stoke City dik op bezoek bij Manchester City met 7-2. Maar we moeten ook toegeven en ons de vraag stellen wie er op dit moment niet met grote cijfers verliest van Man City. Deze wedstrijd is voor ons dan ook geen leidraad als het gaat om de vorm van Stoke City. De ploeg staat één plaats boven de degradatie streep maar heeft in onze ogen genoeg kwaliteiten om zich te handhaven in de Premier League.

Bournemouth

De Cherries hebben moeite met het maken van goals en dat bleek maar weer de vorige wedstrijd tegen Tottenham. In totaal heeft Bournemouth nog maar vier goals gemaakt in de afgelopen acht duels. Het zal aanvallend meer slagkracht moeten tonen wil het niet in de problemen komen dit jaar. Hopelijk krijgt trainer Howe de kans om zijn ploeg weer op de rails te krijgen want hij heeft de club ook het succes van de Premier League bezorgd.

Voorspelling Stoke City – Bournemouth

Voor beide een ontzettend belangrijk duel tegen een directe concurrent. Beide ploegen mogen eigenlijk niet verliezen. We verwachten dan ook een wedstrijd waarin beide teams weinig risico’s zullen nemen. Gokken op Stoke City – Bournemouth wie er wint zal bijzonder lastig zijn omdat beide ook wel genoegen nemen met een gelijkspel.

Bournemouth scoort toch al moeilijk en we verwachten dat Stoke City niet te veel risico zal nemen. We gokken 4/10 units op de Under 2,5 goals tegen een odd van 1.86 bij bookmaker Kroon.

Zelf ook voetbalwedden op Stoke City – Bournemouth? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Meld je gratis aan en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Top bookmaker

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands