Sparta Rotterdam – FC Groningen voorbeschouwing

Er zijn twee wedstrijden met de aftap om 14:30 en Sparta Rotterdam – FC Groningen is er daar één van. Beide ploegen verloren met 0-2 in een uitduel. Sparta Rotterdam verloor in de Arena met 0-2 terwijl FC Groningen met 0-2 verloor in de Kuip. Daarmee zette ze vrije val van Sparta Rotterdam door en kwam er een einde aan een mooie ongeslagen reeks voor FC Groningen. Lukt het Sparta Rotterdam om sinds vorig jaar november weer eens een wedstrijd te winnen of gaan de Groningers terug naar huis met drie punten? Wij van gokken op sport geven een voorbeschouwing en tips om te gokken op Sparta Rotterdam – FC Groningen.

Sparta Rotterdam
Dat Sparta Rotterdam in een vrije val terug is gekomen mag duidelijk zijn. Van de laatste tien wedstrijden verloor het er acht en speelde het er twee gelijk. De laatste sparta-fcgroningenoverwinning in de Eredivisie is van november vorig jaar. Daardoor is de ploeg inmiddels afgezakt naar plaats 16 met nog maar één puntje meer ten opzichte van de nummer laatst ADO Den Haag. Tegen Ajax was de ploeg van Pastoor kansloos en had het geluk dat de score uiteindelijk niet groter uitviel.

FC Groningen
Faber kondigde nog aan dat zijn ploeg minder defensief zou spelen in de Kuip ten opzichte van andere ploegen. Maar uiteindelijk stonden er gewoon tien man in het strafschopgebied van de Groningers en probeerde men met een handbalverdediging Feyenoord te stoppen. Dat lukte niet en het verloor uiteindelijk met 0-2. Bacuna kreeg een directe rode kaart tijdens dit duel maar de KNVB heeft zijn kaart al kwijtgescholden en hoeft geen schorsing uit te zitten voor dit duel.

Voorspelling
Sparta Rotterdam zal op de één of andere manier uit de negatieve spiraal moeten komen. Thuis tegen FC Groningen moet dat kunnen maar gezien het spel van de Rotterdammers is daar weinig hoop op. FC Groningen zal beter moeten voetballen om een resultaat uit Rotterdam te halen. Dit is een wedstrijd die in onze ogen beide kanten op kan gaan en daarom gokken we niet op deze wedstrijd.

Zelf wel een gokje wagen? Andere top bookmakers om te wedden op Sparta Rotterdam – FC Groningen staan hieronder gegeven. Nog geen account? Maak dan gratis een account aan en profiteer van de welkomstbonus.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker