Sparta Rotterdam – AZ voorbeschouwing

Speelronde vijf van de Eredivisie begint op vrijdag met de wedstrijd Sparta Rotterdam – AZ aftrap 20:00 op Het Kasteel. Beide ploegen wisten in de vorige speelronde een zege te boeken. Sparta Rotterdam wist knap van concurrent FC Twente te winnen terwijl AZ thuis won van NAC. Wie zet de goede reeks door? Wij van gokken op sport geven een voorbeschouwing en tips om te gokken op Sparta Rotterdam – AZ.

Sparta Rotterdam

Het was meteen een belangrijke wedstrijd maar uiteindelijk wist Sparta Rotterdam te winnen van FC Twente. Hierdoor is het gat met de onderste ploegen meteen vijf punten en heeft het FC Twente nog dieper in de problemen gebracht. Als Sparta Rotterdam dit soort potjes weet te winnen dan hoeft het zich geen problemen te maken de rest van het seizoen. Toch is de selectie behoorlijk verzwakt ten opzichte van vorig jaar.

AZ

Het spel tegen NAC was niet om over naar huis te schrijven. Voor rust waren de beste mogelijkheden zelfs voor de bezoekers maar deze werden niet benut. Uiteindelijk maakte AZ na rust het verschil door twee keer te score in korte tijd. Toch bleef het spannend na een overtreding van Vlaar in het strafschopgebied, wat uiteindelijk de penalty opleverde voor NAC. We zagen nogmaals de zwakte van Vlaar als hij één tegen één staat met een snelle aanvaller. We zagen hem tegen PSV al schutteren en nu zag het er opnieuw niet goed uit.

Voorspelling Sparta Rotterdam – AZ

We zijn geschrokken van het matige spel van AZ tegen NAC. De ploeg mocht het spel maken van de bezoekers maar wist hier niet goed van te profiteren. De zijkanten waren slecht bezet waardoor iedereen in een trechter naar het midden ging. De backs Ouwejan en Svensson kregen ontzettend veel ruimte maar zijn in balbezit te slecht om daar gebruik van te maken. Dit zal Pastoor ook zijn opgevallen en waarom zou Sparta Rotterdam niet gewoon hetzelfde doen? NAC kreeg voldoende kansen in de eerste helft om te scoren en daar zal Sparta ook op hopen.

Bookmakers geven AZ als de favoriet maar gezien het matige spel van de Alkmaarders in de vorige speelronde geeft dat geen enkele garantie op een zege bij Sparta.

Zelf wel een gokje wagen op Sparta Rotterdam – AZ? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Registreer gratis en maak gebruik van de welkomstbonus.

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Top bookmaker

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands