Sparta – Roda JC voorbeschouwing

De laatste wedstrijd uit Eredivisie speelronde zeven is op zondag 16:45 tussen Sparta – Roda JC. Meteen een kelderkraker want beide ploegen bungelen onderaan de ranglijst. Sparta verloor op bezoek bij ADO met 1-0 terwijl Roda JC voor de zesde keer verloor op bezoek bij Heracles. Lukt het de Limburgers om het tij te keren of blijven ze puntloos? Wij van gokken op sport geven een voorbeschouwing en tips om te gokken op Sparta – Roda JC zodat ook u winst kan maken met voetbalwedden.

Sparta

Op bezoek in Den Haag maakte de ploeg geen goede indruk, zowel aanvallend als verdedigend was het niet goed wat de Spartanen lieten zien. De selectie is matig en we verwachten dat ze het hele jaar moeten vechten om degradatie wedstrijden te voorkomen.

Roda JC

Even leek het zo dat Roda JC zijn eerste punt ging pakken op bezoek bij Heracles maar uiteindelijk verloor het toch met 1-2 door een late goal. Hierdoor blijft het puntloos na zes wedstrijden. De vraag is hoe lang Molenaar de tijd blijft krijgen. Stevens was al gespot op de tribune en het rommelt al tijden bij Roda JC.

Voorspelling Sparta – Roda JC

De Rotterdammers kunnen meteen een belangrijke slag slaan als het gaat om de plaats voor directe degradatie. Bij winst vergroot het de marge met Roda JC tot op acht punten. Toch is het niet vanzelfsprekend dat Sparta wint want het scoort ontzettend moeilijk. Roda JC stond in Almelo verdedigend al wat beter dus het zou zomaar op een 0-0 uit kunnen lopen.

Nu vinden we een gelijkspel wat te riskant om op te spelen maar we kunnen wel gokken op de Under 2.5 tegen een odd van 1.95 bij boomaker Kroon.

Meerde voetbalwedden tips zijn beschikbaar op deze site. Andere goede bookmakers om te gokken op Sparta – Roda JC staan hieronder gegeven. Nog geen account? Registreer gratis en maak gebruik van de welkomstbonus.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker