Sparta – Heerenveen voorspelling

Tijdens speelronde zeven uit de Eredivisie staat op zondag de wedstrijd Sparta – Heerenveen op het programma met aftrap om 14:30. Sparta speelde afgelopen speelronde 1-1 thuis tegen Heracles maar verloor wel aanvoerder Auassar door een rode kaart voor dit duel tegen Heerenveen. Heerenveen heeft een goede week achter de rug met een 4-0 zege in de Eredivisie op Emmen en het bereiken van de volgende ronde in de KNVB Beker. Lukt het Sparta om de eerste zege van het seizoen te boeken of gaat Heerenveen met drie punten terug naar het noorden? Wij van gokken op sport geven naast tips op Tennis en overig voetbal ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op Sparta – Heerenveen.

Sparta

Met nog maar drie puntjes heeft Sparta een zeer moeilijk begin in de Eredivisie. Toch kan het terugzien op een goed resultaat in de Kuip en afgelopen week tegen Heracles. Maar het zal toch een keer wedstrijden moeten winnen om afstand te nemen van de onderste twee plekken. We zijn wel gecharmeerd van de trainer Fraser en dat kan de club wel eens de redding bieden van directe degradatie.

Heerenveen

Op een nederlaag tegen Ajax na is Heerenveen bezig aan een zeer goede reeks. Met name de twee Veermans in het elftal nemen de rest op sleeptouw. De middenvelder Veerman is een goede voetballer met creativiteit en scorend vermogen terwijl de oude Veerman in de spits de bal goed kan vasthouden waardoor het hele elftal kan bijsluiten. Daarnaast kan hij ook een doelpunt maken.

Voorspelling Sparta – Heerenveen

Tegen ploegen zonder veel creatief vermogen doet Sparta het met de afwachtende / verdedigende houding ontzettend goed. Dat leverde tegen Heracles en Feyenoord een punt op, maar tegen ploegen met creatief vermogen lukt het de ploeg minder goed om achterin de schade te beperken. Daarnaast is aanvoerder en bijzonder belangrijke schakel Auassar geschorst voor dit duel. Mede daarom verwachten we dat Heerenveen met de zege vertrekt vanuit Spangen, en de ploeg heeft genoeg creatief vermogen om de defensie van Sparta kapot te spelen

Gokken op Sparta – Heerenveen doen we met 3/10 units op een zege van Heerenveen tegen een odd van 2.40 bij bookmaker Lucky Sports.

Zelf gokken op Sparta – Heerenveen maar nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de welkomstbonus.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker