Southampton – Tottenham voorspelling

Tijdens Premier League speelronde 24 staat er één wedstrijd op zondag gepland en dat is Southampton – Tottenham met aftrap om 17:00. Afgelopen weekend speelde Southampton 2-2 gelijk op bezoek bij Watford terwijl Tottenham met 4-0 in eigen huis met Everton wist af te rekenen. Tottenham heeft nog maar drie punten achterstand op een top vier plaats. Blijven de Spurs in het spoor van een Champions League plaats? Wij van gokken op sport geven naast tips op de Eredvisie ook voetbalwedden tips om te gokken op Southampton – Tottenham.

Southampton

De Saints kwamen op 2-0 achterstand bij Watford maar wist er uiteindelijk nog een gelijkspel uit te slepen. De 2-2 kwam wel tot stand door middel van een handsbal maar dat ontging de arbitrage. Dat puntje zorgt ervoor dat Southampton nog net boven de degradatiestreep staat. We verwachten dat de ploeg het hele seizoen wel zal vechten tegen degradatie.

Tottenham

Door de gelijke spelen van Chelsea is Tottenham op drie punten genaderd. Het gat met Liverpool is ook drie punten en daardoor is het druk voor een plaatsje in de top vier. Op het gelijke spel tegen West Ham United na, wat een hele slechte wedstrijd was en de Spurs heel veel kansen miste, wist Tottenham alles te winnen.

Voorspelling Southampton – Tottenham

Op Boxing Day stond dit duel ook op het programma maar dan in Londen en dat was een hele leuke 5-2 voor de Spurs. Voor de rust was het duel gespeeld en daarna ging Southampton vol op de aanval en dat resulteerde in genoeg kansen en twee goals. Het zijn twee ploegen die willen voetballen en we denken dat met name Southampton geleerd heeft van de tweede helft in dat duel.

Gokken op Southampton – Tottenham doen we met 3/10 units op de Over 2,5 goals tegen een odd van 1.91 bij bookmaker Kroon.

Zelf ook voetbalwedden op Southampton – Tottenham? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Meld je gratis aan en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Top bookmaker

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands