Southampton – Liverpool voorspelling

De laatste wedstrijd op zondag uit Premier League speelronde is Southampton – Liverpool aftrap om 17:30. Southampton wist in de vorige competitie ronde te winnen door 3-2 te spelen op bezoek bij West Brom terwijl Liverpool in de absolute slotfase de 2-2 moest incasseren tegen de Spurs. Lukt het Liverpool om de druk op Manchester United te behouden of verliest het deze ronde een plek in de top 4? Wij van gokken op sport geven naast tips voor de Eredivisie ook tips om te gokken op Southampton – Liverpool.

Southampton

De Saints zijn bezig aan een goede reeks van vier ongeslagen duels. Na drie gelijke spelen volgde een 3-2 overwinning bij West Brom waardoor de ploeg uit de onderste drie van de ranglijst ging. Dat ging niet vlekkeloos want bij een vrije trap van Southampton was er onenigheid wie hem moest nemen. Hoedt stond op en gaf de bal aan de vooraf aangewezen persoon. Uiteindelijk ging deze vrije trap erin en was iedereen blij maar hieraan zie je dat het intern toch niet goed zit.

Liverpool

In een hele leuke wedstrijd speelde Liverpool in eigen huis 2-2 tegen de Spurs en eigenlijk had het moeten winnen. De 2-1 van Salah viel laat in de wedstrijd maar Van Dijk zorgde door middel van een onbeholpen actie in de zestien nog voor een strafschop. Het was de grensrechter die aangaf dat het een strafschop was, de scheidsrechter had hem in eerste instantie niet gegeven.

Voorspelling Southampton – Liverpool

Het is bij Liverpool echt heel wisselvallig dit seizoen. De ene wedstrijd spelen ze super en maken ze veel doelpunten terwijl ze in een andere wedstrijd weer heel veel kansen missen en punten verspelen. Southampton is een ploeg dat zelf ook graag wil voetballen en dat ligt Liverpool het best. Als de ruimtes achterin niet te klein zien waar veel lopende mensen in kunnen duiken. We verwachten daarom uiteinelijk een zege voor Liverpool.

Gokken op Southampton – Liverpool doen we met 3/10 units op een uitzege voor Liverpool tegen een odd van 1.80 bij bookmaker NetBet.

Zelf gokken op Southampton – Liverpool? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Meld je gratis aan en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Top bookmaker

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands