Southampton – Chelsea voorspelling

Komend weekend begint premier league speelronde 34 op zaterdag met de lunchwedstrijd tussen Southampton – Chelsea, aftrap 13:30. Afgelopen speelronde verloor Southampton nipt met 2-3 op bezoek bij Arsenal terwijl Chelsea in eigen huis niet verder kwam dan een gelijkspel tegen West Ham United. Lukt het Southampton om zich uit de onderste drie te spelen? Wij van gokken op sport geven naast tips op darts en wielrennen ook tips om te gokken op Southampton – Chelsea.

Southampton

In een wisselvallig seizoen met een trainerswissel is het nog altijd onzeker of de Siants volgens seizoen nog in de premier league acteren. Afgelopen week verloor het met 2-3 uit bij Arsenal en zach het de ploegen boven zich allemaal een punt pakken. De wedstrijden raken op en het wordt tijd voor Southampton om een resultaat te boeken. Anders zou het zomaar eens afgelopen zijn in de premier league.

Chelsea

Het seizoen is eigenlijk voorbij voor Chelsea als het gaat om Europees voetbal en de competitie. Het verschil met een top vier plek is tien punten en dat lijkt nu al onoverbrugbaar. Conte zal het seizoen afmaken en dan waarschijnlijk terugkeren naar Italië. Er zal toch een grote schoonmaak plaats moeten vinden bij Chelsea om volgend seizoen weer fris te kunnen beginnen.

Voorspelling Southampton – Chelsea

Wij denken dat de sterren van Chelsea zich niet meer op kunnen laden voor een duel als dit. Er valt niets meer voor ze te winnen en met het WK van komende zomer dat voor de deur staat zal niemand risico durven nemen. Voor Southampton is dit de ideale gelegenheid om weer eens een resultaat te behalen.

Gokken op Southampton – Chelsea doen we met 3/10 units op een thuiszege tegen een odd van 4.25 bij bookmaker NetBet.

Zelf gokken op Southampton – Chelsea? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Meld je gratis aan en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Top bookmaker

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands