Schalke 04 – Bayer Leverkusen voorspelling

Het is een hele tijd geleden dat we vanuit gokken op sport nog een voorspelling deden maar we gaan weer beginnen met dit weekend Schalke 04 – Bayer Leverkusen uit de Bundesliga. De Bundesliga was de eerste grote competitie die tijdens, of moeten we zeggen na, de corona uitbraak weer begon met spelen. We hebben in het begin veel wedstrijden gekeken naar de Bundesliga en ook tweede Bundesliga. Er was ook geen ander voetbal op tv. Dat geeft ons wel een goed voordeel dat we na een aantal speelronden een goed beeld hebben over wat er speelt in de competitie. Zo is er aanstaande zondag de wedstrijd tussen Schalke 04 – Bayer Leverkusen. Wij van gokken op sport even naast andere tips op verschillende sporten ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op Schalke 04 – Bayer Leverkusen.

Schalke 04

Om eerlijk toe te geven zijn we geschrokken van het niveau van Schalke 04 laat zien sinds de corona hervatting. Natuurlijk speelt mee dat de ploeg in aanvallend opzicht veel blessures kent maar ook verdedigend is het dramatisch wat ze laten zijn. De eerste keeper passeren omdat hij, net als in het verleden Neuer naar Bayern vertrekt, was geen goed succes en inmiddels staat hij weer onder de lat. Dat wil niet zeggen dat de ploeg nu makkelijk overeind blijft. Een punt tegen Union Berlin was eindelijk weer eens een fatsoenlijk resultaat en het is maar goed dat de ploeg voor de corana uitbraak goed presteerde zodat het nu niet in degradatieproblemen verkeerd.

Bayer Leverkusen

De finale van de DFB Pobal is bereikt maar een plek in de top vier van de Bundesliga heeft meer prioriteit want dat garandeert de ploeg een plek in de Champions League. Het zal gaan tussen Mönchengladbach en Leverkusen die nu beide 56 punten hebben. In de halve finale van de beker kon Bosz met gemak spelers rust geven waardoor iedereen fit zou moeten zijn voor de wedstrijd tegen Schalke 04

Voorspelling Schalke 04 – Bayer Leverkusen

Havertz zal nog niet fit genoeg zijn om te spelen maar desondanks verwachten we een makkelijke overwinning voor Bayer Leverkusen. Schalke 04 speelt wel zo ontzettend zwak dat we niet verwachten dat ze nu ineens een geweldige wedstrijd op de mat brengen. Daarnaast is de aanval van Schalke 04 zo verzwakt door onder andere blessures, maar ook gebrek aan kwaliteit, dat we niets anders zien dan een uitzege voor Bayer Leverkusen

Gokken op Schalke 04 – Bayer Leverkusen doen we met 1/10 unit op Leverkusen tegen een odd van 1.50 bij bookmaker Lucky Sports.

Zelf gokken op Schalke 04 – Bayer Leverkusen maar nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de welkomstbonus.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker