Roda JC – Willem II voorbeschouwing

Op zaterdag is Roda JC – Willem II één van de twee wedstrijden uit Eredivisie speelronde vijf met aftrap om 19:45. Beide ploegen wisten opnieuw niet te winnen en hebben nog geen punt behaald. Roda JC was kansloos op bezoek bij FC Utrecht en Willem II verloor in eigen huis van ADO Den Haag. Een geweldige kelderkraker aan het begin van het seizoen en de verliezende ploeg moet zich echt zorgen gaan maken. Wie komt er van de hatelijke nul af? Wij van gokken op sport geven een voorbeschouwing en tips om te gokken op Roda JC – Willem II.

Roda JC

Het was wel heel defensief wat Roda JC liet zien op bezoek bij FC Utrecht. Het maakte uiteindelijk weinig uit want de ban was al na twee minuten gebroken en vanaf moment wist je eigenlijk al dat de wedstrijd beslist was. Aan de eerste vier wedstrijden is wel te zien dat het een ontzettend zwaar seizoen zal gaan worden voor de Limburgers. Het is goed dat de ploeg Malki heeft gecontracteerd. Een spits die de ploeg nog kent en graag weer ritme op wil doen met het oog op de WK play-offs van Syrië tegen Australië.

Willem II

Net als bij Roda JC is het dit seizoen alleen nog maar kommer en kwel bij de Tilburgers. In eigen huis wist het weliswaar te scoren maar incasseerde het in de slotfase alsnog de 1-2 tegen ADO Den Haag. Het eerste doelpunt was puur te wijten aan de onkunde van Lewis. Eerst mislukt het volledig om de bal uit het strafschopgebied te trappen en daarna maakt hij ook nog eens een opzichte overtreding wat een penalty opleverde voor de bezoekers. Tegen dat soort gestuntel is geen enkele ploeg opgewassen en de Tilburgers moeten zich toch al zorgen gaan maken voor dit seizoen.

Voorspelling Roda JC – Willem II

Al het gevaar bij Willem II komt van de spits Sol af. Als hij niet scoort dan scoort er niemand voor de Tilburgers. Voor Roda JC lijkt dit een makkelijke opgave om de spits uit te schakelen. Maar Roda JC heeft zelf ook problemen met het maken van doelpunten. We verwachten geen hoogstaand duel maar meer een angstig duel. Verliezen brengt meteen een gat van drie punten met zich mee ten opzichte van de concurrent.

We verwachten dat beide ploegen voorzichtig zullen zijn en daarom gokken we 3/10 units op de Under 2.5 goals tegen een odd van 1.83 bij bookmaker NetBet.

Andere goede bookmakers om te gokken op Roda JC – Willem II staan hieronder gegeven. Nog geen account? Registreer gratis en maak gebruik van de welkomstbonus.

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Top bookmaker

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands