Roda JC – Sparta Rotterdam voorspelling

Op zaterdag staat tijdens Eredivisie speelronde 27 de belangrijke kelderkraker op het programma tussen Roda JC – Sparta Rotterdam, aftrap 20:45 in Kerkrade. Roda JC verloor tijdens de vorige speelronde met 0-3 in eigen huis tegen Heracles terwijl Sparta Rotterdam een 0-1 achterstand wist om te buigen naar een 2-1 zege tegen ADO Den Haag. Lukt het Roda JC om te winnen en weer over Sparta Rotterdam heen te gaan? Wij van gokken op sport geven naast tips op tennis ook tips om te gokken op Roda JC – Sparta Rotterdam.

Roda JC

Het was opnieuw bijzonder zwak wat Roda JC liet zien in de wedstrijd tegen Heracles. Als je weet dat er een ploeg op bezoek komt die nog geen enkel uitduel heeft gewonnen, en je begint dan zo aan een duel, dan zit er qua instelling iets niet goed. De individuele kwaliteiten van de tegenstander gaven uiteindelijk de doorslag maar daar stelde de Limburgers vrij weinig tegenover.

Sparta Rotterdam

De eerste helft tegen ADO Den Haag was apathisch en totaal lusteloos van Sparta. Het was een wonder dat de bezoekers maar één goal wisten te scoren waardoor Sparta in de wedstrijd bleef hangen. Advocaat gooide het in de rust om en dat zorgde voor een veel opportunistischer spel. Al snel viel de gelijkmaker en uiteindelijk ook de 2-1. Door deze zege is Sparta over Roda JC heen gegaan op de ranglijst en is het van de laatste plaats af.

Voorspelling Roda JC – Sparta Rotterdam

De Rotterdammers zullen met een zeer goed gevoel afreizen naar Limburg. Het heeft nu één punt voorsprong op Roda JC en het hoeft daardoor niet per se te winnen. De druk zal volledig bij Roda JC liggen dat er de laatste weken niet veel van bakt. Het spel maken is ook niet voor Roda JC weggelegd. Sparta kan volledig afwachten en we zouden er niet van staan te kijken als Advocaat kiest voor snelle mensen in de aanval en probeert om toe te slaan in de counter.

Gokken op Roda JC – Sparta Rotterdam doen we met 3/10 units op de asian handicap +0.5 voor Sparta Rotterdam tegen een odd van 1.52 bij bookmaker NetBet.

Zelf gokken op Roda JC – Sparta Rotterdam? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven om te gokken op Roda JC – Sparta Rotterdam. Nog geen account? Meld je gratis aan en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Top bookmaker

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands