Roda JC – PSV voorbeschouwing

De andere wedstrijd op zaterdag 19:45 is Roda JC – PSV. Opnieuw een gelijkspel voor Roda JC in de vorige speelronde. De Limburgers speelde met 2-2 gelijk op bezoek bij Sparta Rotterdam. PSV wist thuis te winnen van ADO Den Haag en scoorde zelfs drie keer in een thuiswedstrijd. Dat was dit seizoen nog niet gebeurd. Lukt het Roda JC om de ongeslagen reeks van zes wedstrijden voort te zetten of gaat PSV met de zege aan de haal? Wij van gokken op sport geven een voorbeschouwing en tips om te wedden op Roda JC – PSV.

Roda JC
Op bezoek bij Sparta Rotterdam kwamen de Limburgers met 2-0. Dat bleek uiteindelijk niet genoeg om de drie punten mee naar huis te nemen. Uiteindelijk was het nog wel roda-psvdicht bij de zege toen het de paal raakte bij een 2-2 stand. Het was niet zo dat Roda JC de bus parkeerde zoals tegen FC Twente. De meeste spelers van Roda JC straalde meer zekerheid uit aan de bal en dat komt natuurlijk door de ongeslagen reeks van zes wedstrijden. Hierdoor is Roda JC, op basis van doelsaldo, van de laatste plek af.

PSV
Na de nederlaag bij Atletico Madrid kreeg PSV een ideale tegenstander in de vorm van ADO Den Haag om weer een zege te boeken. De eindhovenaren hadden weinig te vrezen van ADO en zelfs Luuk de Jong scoorde twee keer na lange tijd droog te hebben gestaan. Ondanks dat het wat minder loopt bij PSV is de achterstand op Ajax en Feyenoord maar vier punten. Er is dus niet zoveel aan de hand.

Voorspelling
Ondanks dat Roda JC aan een ongeslagen reeks bezig is van zes wedstrijden denken we dat hier een einde aan zal komen. Toch hebben de Limburgers het wel jaren goed gedaan tegen PSV. Maar dat waren wel elftallen met meer kwaliteit dat het huidige elftal van Roda JC. PSV zal een reguliere zege boeken. Maar we wedden niet op Roda JC – PSV omdat de odd voor PSV slechts 1.25 is.

Zelf wel een gokje wagen op Roda JC – PSV? Hieronder staan een aantal goede bookmakers. Nog geen account? Maak dan een gratis account aan en profiteer van de welkomstbonus.

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Top bookmaker

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands