Roda JC – NAC voorspelling

Op zaterdag start speelronde acht uit de Eredivisie met de wedstrijd om Roda JC – NAC 18:30. Op dat moment zal ook Ajax beginnen aan de achtste speelronde. Voor de interland break wist Roda JC de eerste zege en punten van het seizoen te pakken door met 2-1 te winnen op het Kasteel. NAC verloor in eigen huis van ADO Den Haag met 0-1. Nu de WK kwalificatie wedstrijden zijn gespeeld kunnen we weer voetbalwedden op de Eredivisie. Wij van gokken op sport geven voetbalwedden tips om te gokken op Roda JC – NAC.

Roda JC

Toch wel verrassend dat Roda JC op bezoek bij Sparta de eerste zege van het seizoen wist te boeken. Het spel was niet al te best maar het zat de ploeg van Molenaar eens een keer mee. Daarmee zijn de zorgen voor Roda nog niet weg want het staat nog altijd gedeeld laatste. Voor de ploeg is deze wedstrijd ontzettend belangrijk, want het kan net als tegen Sparta, punten pakken tegen een concurrent.

NAC

In Breda was iedereen gelukkig na de overwinning in de Kuip op Feyenoord maar ADO zorgde ervoor dat de polonaise in het zuiden weer kon worden stopgezet. Tegen toch wel een concurrent wist NAC opnieuw niet te winnen. Het geeft aan dat als NAC de bal krijgt er niet veel mee kan en ruimtes weggeeft achterin. Tegen Feyenoord en AZ hoefde het de bal niet te hebben en dat is een stuk makkelijker voetballen.

Voorspelling Roda JC – NAC

Een belangrijk duel voor beide ploegen. Want bij een zege van Roda JC komen ze tot op maar één punt van een directe concurrent. Verliest Roda dan is het gat meteen zeven punten. Er zal dus de nodige spanning op staan.

Beide ploegen scoren al ontzettend moeilijk en daarom gokken we 3/10 units op de Under 2,5 goal tegen een odd van 1.95 bij bookmaker Kroon.

Ook gokken op Roda JC – NAC? Hieronder staan een aantal goede bookmakers. Nog geen account? Meld je gratis aan en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Top bookmaker

Mr.Green

2x€10 gratis
2x€10 gratis
  • Krijg 2x een bet van €10 euro gratis
  • Bij een storting van 20 euro

Kroon

€100gratis
€100gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €100
  • 100% Nederlands