Roda JC – AZ voorspelling

De laatste wedstrijd uit Eredivisie speelronde twaalf is Roda JC – AZ met de aftrap om 16:45 in Kerkrade. Roda JC staat nog altijd op de laatste plaats na het 1-0 verlies tegen Excelsior. AZ wist voor de derde keer op rij te winnen door Willem II met 3-2 te verslaan. Blijft AZ aanhaken bij de subtop of lukt het Roda JC om van de laatste plaats af te komen? Wij van gokken op sport geven voetbalwedden tips om te gokken op Roda JC – AZ.

Roda JC

Gezien de selectie zal Roda JC het hele seizoen wel onderaan bungelen in de Eredivisie. Het ontbreekt de ploeg aan kwaliteit en het zal al tevreden zijn mocht het niet rechtstreeks degraderen uit de Eredivisie. Voor de interland break verloor het op bezoek bij Excelsior met 1-0 waardoor het eigenlijk punten van een directe concurrent verloor.

AZ

Tegen Willem II had AZ aardig wat moeite om de zege te pakken maar uiteindelijk lukte het toch. Enige smet op de wedstrijd wat de tweede gele kaart voor spits Weghorst die een lullige tweede kaart kreeg voor een handsbal. Scheidsrechter Blom was onverbiddelijk maar als je een beetje de wedstrijd aanvoelt geef je geen tweede gele kaart voor zoiets. Saillant detail is dat Weghorst na afloop had gezegd dat Blom al na acht minuten in de wedstrijd had aangegeven dat hij Weghorst deze wedstrijd met twee gele kaarten van het veld zou sturen. Achteraf ontkent de KNVB dit natuurlijk.

Voorspelling Roda JC – AZ

De ploeg uit Alkmaar mist dus de eerste spits Weghorst maar we vinden dat AZ altijd nog voldoende kwaliteiten heeft om te winnen in Kerkrade. Het heeft voldoende scorend vermogen vanuit het middenveld om het Roda JC moeilijk te maken. Roda JC zal vooral proberen om tegen te houden en te wachten op de paar kansjes die het krijgt.

Gokken op Roda JC – AZ doen we met 5/10 units op een uitzege tegen een odd van 1.50 bij bookmaker Mr. Green.

Zelf ook voetbalwedden op Roda JC – AZ? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Meld je gratis aan en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker