Roda JC – ADO Den Haag voorspelling

In het Zuiden van Limburg staat tijdens Eredivisie speelronde 34 Roda JC – ADO Den Haag op het programma. Net als alle andere wedstrijden op de zondag om 14:30. Roda JC speelde zich naar plaats 16 door op bezoek bij VVV Venlo te winnen. ADO Den Haag pakte thuis een puntje door 3-3 te spelen tegen landskampioen PSV. Lukt het ADO Den Haag om zich te plaatsen voor de play-offs? Wij van gokken op sport geven een voorbeschouwing en tips om te gokken op Roda JC – ADO Den Haag.

Roda JC

De Limburgers doen het de laatste maanden goed en zijn opgekomen van de nummer laatst tot plaats 16. Het verschil tussen NAC en Roda JC is op dit moment maar drie punten maar de ploeg uit Breda heeft een veel beter doelsaldo. We verwachten niet dat het verschil van 10 doelpunten zal worden goedgemaakt.

ADO Den Haag

Een puntje tegen kampioen PSV is meegenomen voor ADO Den Haag en het maakt daardoor nog altijd kans op een play-off plaats. Dan zal het deze wedstrijd moeten winnen en dan moeten Zwolle of Heerenveen verliezen. Het zou wel een bekroning zijn van een goed seizoen voor de ploeg uit de Hofstad.

Voorspelling Roda JC – ADO Den Haag

Roda JC zal in het begin zeker gas willen geven want als het een vroege goal maakt en FC Twente wil zich nog één keer laten zien in de Eredivisie, dan weet je nooit of het lukt. Dit zal voor ADO Den Haag de ideale gelegenheid zijn om vanuit de counter toe te kunnen slaan met de snelle mensen die ze hebben. We verwachten opnieuw een duel met veel goals.

Gokken op Roda JC – ADO Den Haag doen we met 3/10 units op de Over 2,5 goals tegen een odd van 1.60 bij bookmaker Kroon.

Zelf gokken op Roda JC – ADO Den Haag? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Meld je gratis aan en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Top bookmaker

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands