Roda JC – Ado Den Haag voorbeschouwing

Een andere wedstrijd op zaterdag is Roda JC – Ado Den Haag met aftrap om 19:45 in Kerkrade. Vorige week haalde Roda JC de eerste zege van het seizoen door uit bij Excelsior te winnen met 1-0. Ado Den Haag verloor thuis van Ajax met 0-2 waardoor de ploeg van Petrovic voor de vijfde keer op rij verloor. Kan Ado Den Haag de reeks nederlagen afstoppen of boekt Roda JC de tweede zege op rij en van het seizoen? Wij van gokken op sport geven een voorbeschouwing en tips om te wedden op Roda JC – Ado Den Haag.

Roda JC
In de beginfase van Excelsior kwam Roda JC ontzettend onder druk te staan. Het gaf enorme kansen weg en kwam helemaal niet aan voetballen toe. Het geluk van Roda JC was dat Excelsior de rodajc-adokansen niet afmaakte waardoor het in de wedstrijd bleef hangen. Een oude voetbalwet is dat als ploeg A enorme kansen niet weet te benutten ploeg B er met de punten vandoor gaat. En dat bleek ook hier weer het geval. Voor Roda JC een enorme opsteker want de ploeg is van de laatste plaats af en trainer Anastasiou is weer even gered.

Ado Den Haag
Tegen Ajax had Ado Den Haag eigenlijk weinig in te brengen. Het verdedigde niet fel genoeg en gaf ontzettend veel ruimtes weg waarin Ajax goed kon voetballen. Door een goed begin van de competitie staat Ado Den Haag nog altijd op 10 punten maar afgelopen weekend verloor het voor de vijfde keer op rij. Nu er weer perikelen zijn omtrent Wang is het zowel op het veld als in de bestuurskamer onrustig.

Voorspelling
Een opmerkelijke statistiek is dat Ado Den Haag van de 25 wedstrijden in Kerkrade er maar 2 wist te winnen. Roda JC is traditioneel gezien dus een lastige wedstrijd voor de Hagenaars. Bij Roda JC zullen ze na de zege op Excelsior een prachtige week achter de rug hebben en zal er opnieuw spirit zijn in de ploeg. Daar waar het bij Ado Den Haag juist het tegenovergestelde zal zijn. We gaan mee met de flow en geven Roda JC een goede kans op een resultaat. De kans op een gelijkspel is in onze ogen reëel, daarom dekken we dit risico af met de asian handicap +0 voor Roda JC. We gokken 2/10 units tegen een odd van 1.79 bij bookmaker 10Bet.

Andere top bookmakers om te wedden op Roda JC – Ado Den Haag staan hieronder gegeven. Nog geen account? Maak dan een gratis account aan.

Bwin

€50gratis
€50gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €50
  • Mooie aanbiedingen!

Mybet

€100gratis
€100gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €100
  • Top bookmaker

Betathome

€50gratis
€50gratis
  • 50% bonus bij eerste storting tot aan €50
  • Uitgebreid assortiment

WillHill

€25gratis
€25gratis
  • €25 gratis
  • Gebruik promocode F25