Real Madrid – Valencia voorspelling

Net als in Duitsland en Portugal is de competitie in Spanje weer begonnen en maken ze daar het seizoen af, met op donderdag de wedstrijd Real Madrid – Valencia. Het zal de tweede speelronde zijn in de Primera Division waar nu nog tien speelronden afgewerkt moeten worden. Een heel druk programma, maar er worden elke dag minimaal twee duels gespeeld. Real Madrid begon de hervatting van de competitie met een 3-1 thuiszege op Eibar terwijl Valencia in eigen huis de derby van Valencia met 1-1 gelijk speelde tegen Levante. Real Madrid staat twee punten achter maar Barcelona speelt twee dagen eerder waardoor het gat vermoedelijk vijf punten zal zijn. Lukt het de Koninklijke om in het spoor te blijven van Barcelona? Wij van gokken op sport geven naast tips op Bundesliga voetbal en ATP tennis ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op Real Madrid – Valencia.

Real Madrid

Er was geen vuiltje aan de lucht in de wedstrijd van Real Madrid tegen Eibar. Voor rust stond de ploeg al met 3-0 voor en was het duel gespeeld. Real Madrid zal zijn wedstrijden niet spelen in het grote Bernabeu maar wegens een verbouwing in het kleinere Di Stefano stadion op het trainingscomplex. Eibar scoorde nog wel de 3-1 en daarna ging Zidane flink wisselen met vier spelers tegelijk. Daarna kwam Eibar nog wel een paar keer gevaarlijk door maar echt het gevoel dat de zege nog in gevaar zou komen hadden we niet. Zorgelijker was dat Ramos en Hazard na te zijn gewisseld meteen met ijszakken op de bank gingen zitten.

Valencia

Pas heel laat in het duel maakte Rodrigo de 1-0 voor de thuisploeg nadat Levante het laatste kwartier met tien spelers door moest vanwege een rode kaart. Toch wist Valencia de overwinning niet over de streep te trekken want het kreeg in blessuretijd nog een penalty tegen waardoor de 1-1 eindstand op het bord stond. Een hard gelach voor Valencia dat nog altijd meedoet voor een plaats in de Champions League, en de concurrenten de dagen erna punten zag verspelen.

Voorspelling Real Madrid – Valencia

We hoorden Simeno van Atletico Madrid al aangeven dat het de komende tijd zwaar zal worden voor de spelers aangezien ze ontzettend veel moeten spelen in hele korte tijd. Bij Real Madrid zagen we bepalende spelers als Ramos en Hazard al met ijszakken op het bovenbeen en enkel zitten. En dat al na een minuut of 60 spelen. Het kan uit voorzorg zijn maar het is toch een indicatie dat de overstap van trainen naar volle bak wedstrijden spelen een grote stap is in de intensiteit. We verwachten een zege van Real Madrid maar de odd daarvoor is veel te laag. Wat we verwachten is dat Zidane opnieuw bepalende spelers rust zal geven waardoor de kansen op een tegentreffer toenemen. En Valencia heeft genoeg individuele kwaliteiten om een goal te scoren in een nu toch minder vijandige setting omdat er geen publiek aanwezig is. We gaan daarom voor de Both Team To Score (BTTS) weddenschap.

Gokken op Real Madrid – Valencia doen we met 3/10 units op Both Teams To Score tegen ene odd van 1.75 bij bookmaker Lucky Sports.

Zelf gokken op Real Madrid – Valencia maar nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de welkomstbonus.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker