Real Madrid – Manchester City voorbeschouwing

Vorige week zagen we een wedstrijd die eigenlijk wat onthoofd omdat Cristiano Ronaldo niet speelde en Karim Benzema al snel moest worden gewisseld in verband met een blessure. Het duel eindigde in 0-0 maar zelfs zonder Ronaldo en Benzema had Real Madrid de zege nog kunnen pakken. Komt de koninklijke dit duur te staan? Wij van gokken op sport geven een voorbeschouwing en tips op halve finale Champions League wedstrijd tussen Real Madrid – Manchester City,

Real Madrid
Afgelopen week wist Real Madrid moeizaam te winnen op bezoek van Real Sociedad. Uiteindelijk won Real Madrid met 0-1 maar het speelde opnieuw real madrid - Man Cityzonder Cristiano Ronaldo en Karim Benzema. Het is nog maar de vraag of beide voor vandaag ook fit genoeg zijn om te spelen. Tijdens de eerste wedstrijd hebben we gezien dat zelfs zonder Ronaldo en Benzema de ploeg uit Madrid voldoende kansen kan afdwingen. Abner is er zeker nog niet bij in verband met een blessure. Voor de rest kan Zidane beschikken over een complete selectie.

Manchester City
Afgelopen zondag verloor Manchester City op bezoek bij Southampton met 2-4. Het was een wedstrijd waarin Manchester City niet in de sterkste opstelling speelde. De competitie is voor Manchester City nu even ondergeschikt ten opzichte van de Champions League. Voor de Champions League missen ze wel Silva die te veel last heeft van zijn hamstring blessure. Het is nog onduidelijk of Nasri kan spelen en dat geldt ook voor Touré die nog last heeft van zijn dijbeen blessure.

Voorspelling
Real Madrid wachtte in de eerste wedstrijd geduldig af en maakte zeker in de eerste helft geen haast om een doelpunt te maken. Gedurende de tweede helft kwam Real Madrid er steeds vaker en beter uit en had het eigenlijk al kunnen winnen in Manchester. Uiteindelijk lukte dit niet waardoor er nog altijd een gevaarlijke uitslag staat voor de Spanjaarden. Toch verwachten we dat Real Madrid het in eigen huis af zal maken. We gokken daarom 3/10 units op een thuisoverwinning met een odd van 1.60 bij bookmaker Kroon.

Andere top bookmakers om te wedden op de halve finale Champions League zijn

Bwin

€50gratis
€50gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €50
  • Mooie aanbiedingen!

Mybet

€100gratis
€100gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €100
  • Top bookmaker

Betathome

€50gratis
€50gratis
  • 50% bonus bij eerste storting tot aan €50
  • Uitgebreid assortiment

WillHill

€25gratis
€25gratis
  • €25 gratis
  • Gebruik promocode F25