Real Madrid – FC Barcelona voorspelling

Tijdens de laatste wedstrijd voor de winterstop staat in La Liga El Clasico op het programma tussen Real Madrid – FC Barcelona. De aftrap van deze topper in Spanje is aanstaande zaterdag al om 13:00. Real Madrid kwam afgelopen speelronde niet in actie want het moest voor de WK voor clubteams spelen en won voor de zesde keer de Wereldbeker door Gremio in de finale te verslaan. Barcelona had thuis geen enkel probleem om Deportivo La Coruna te verslaan. Het verschil tussen beide ploegen is acht verliespunten in het voordeel van de Catalanen. Lukt het de Koninklijke om het gat te verkleinen? Wij van gokken op sport geven naast Eredivisie en Premier League tips ook voetbalwedden tips om te gokken op Real Madrid – FC Barcelona.

Real Madrid

De afgelopen week speelde Real Madrid in Azie voor de Wereldbeker en hierdoor kwam het dus niet in actie voor de competitie. De ploeg reist met succes terug naar Spanje en kan zich voorbereiden op een hele belangrijke wedstrijd. Waar het in de Champions League ontzettend makkelijk gaat. Daar gaat het zo lastig in de comptitie. De laatste wedstrijd veegde het wel Sevilla van het veld met 5-0 maar te vaak laat de ploeg onnodig punten liggen door gelijk te spelen.

FC Barcelona

Na het vertrek van Neymar is er bij FC Barcelona een nieuw tijdperk begonnen en is zelfs de speelstijl gewijzigd. Waar men vroeger altijd met drie aanvallers speelde is dat tegenwoordig geen zekerheid meer omdat het nu ook regelmatig met twee spitsen speelt. Toch lijkt het allemaal goed in elkaar te zitten met maar zeven doelpunten tegen tot nu toe in de competitie.

Voorspelling Real Madrid – FC Barcelona

Een Clasico waar voor Real Madrid veel op het spel staat. Een nederlaag zal het gat brengen op veertien punten met een wedstrijd minder gespeeld te hebben. Maar als het zover komt lijkt Real kansloos voor de titel. Er is dus geen ruimte voor Real Madrid om voorzichtig te zijn daar waar FC Barcelona wel de kat uit de boom kan kijken. Dit kan er wel eens toe leiden dat FC Barcelona wat verslapt aan de wedstrijd begint. Gokken op Real Madrid – FC Barcelona is altijd lastig omdat dit echt een wedstrijd op zich is maar we hebben de overtuiging dat Real Madrid met meer drive zal beginnen aan dit duel.

Gokken op Real Madrid – FC Barcelona doen we met 3/10 units op een thuiszege tegen een odd van 2.10 bij bookmaker Kroon.

Zelf ook voetbalwedden op Real Madrid – FC Barcelona? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Meld je gratis aan en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker