PSV – Willem II voorbeschouwing

De laatste wedstrijd uit Eredivisie speelronde 30 is zondag om 16:45 tussen PSV – Willem II. Op bezoek bij FC Twente gat PSV in de absolute slotfase een 2-1 voorsprong uit handen waardoor het maar één punt pakte. Willem II verloor in eigen huis van ADO Den Haag met 1-2. Kan PSV zich revancheren voor het puntenverlies in Enschede? Wij van gokken op sport geven een voorbeschouwing en tips om te wedden op PSV – Willem II.

PSV
In een fysiek en toch wel open duel wist PSV uiteindelijk niet te winnen bij FC Twente. Het kwam al vroeg op achterstand maar gedurende de wedstrijd kregen de Eindhovenaren meer grip op de PSV – Willem IIwedstrijd en ging het met 1-1 de rust in. Na rust had PSV duidelijk de overhand en wist het ook op 2-1 te komen. Daarna zakte PSV wel wat naar achteren maar dat was meer om toe te kunnen slaan in de omschakeling. Dat gebeurde niet, PSV wist de ruimtes maar slecht te benutten en speelde het vaak slecht uit. In de slotfase incasseerde het uiteindelijk nog de 2-2 door geknoei. Eerst door Willems en daarna door Guardado die toch al niet goed in de wedstrijd zat. Door het gelijke spel heeft het de tweede plaats niet meer in eigen hand en lijkt het een verloren seizoen te spelen.

Willem II
Het is wat wisselvallig bij de Tilburgers de laatste weken nu er een play-off plaats op het spel staat. De ploeg lijkt nu er wat op het spel staat moeite te hebben met de druk die er toch bij komt kijken. Tegen ADO Den Haag kwam het op achterstand na een fraaie goal en had het eigenlijk aan doelman Zwinkels te danken dat het gelijk kon maken. Hij maakte een grote fout die zorgde voor de 1-1. Nog voor rust maakte ADO Den Haag de 1-2 en deze wist Willem II niet meer goed te maken.

Voorspelling
We verwachten een reguliere zege voor PSV. Natuurlijk zullen ze teleurgesteld zijn dat ze een verloren seizoen spelen. De fans zullen ook niet blij zijn. Maar toch verwachten we alsnog een thuiszege want uit is Willem II wel heel matig. Een odd van 1.16 is echter veel te laag om te gokken op deze wedstrijd.

Zelf wel een gokje wagen? Top bookmakers om te wedden op PSV – Willem II staan hieronder gegeven. Nog geen account? Maak dan gratis een account aan en profiteer van de welkomstbonus.

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Top bookmaker

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands