PSV – Feyenoord voorspelling

Op zondag staat er tijdens Eredivisie speelronde 23 de topper PSV – Feyenoord op het programma, aftrap 14:30 in Eindhoven. Beide ploegen wisten afgelopen speelronde niet te winnen. PSV speelde op de valreep 2-2 gelijk op bezoek bij Heerenveen terwijl Feyenoord met 1-0 verloor in Groningen. Het verschil tussen PSV en Ajax is op dit moment vier punten. Gooit Feyenoord nog meer roet in het eten voor de Eindhovenaren door in Eindhoven te winnen of blijft PSV alle duels in eigen huis winnen? Wij van gokken op sport geven naast tips op tennis en Engels voetbal ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op PSV – Feyenoord.

PSV

Drie uitduels op rij presteert PSV slap na de winterstop. Het speelde gelijk op bezoek bij Emmen, Utrecht en afgelopen weekend bij Heerenveen. Een kwestie van mentaliteit en wedstrijdinstelling was ons betreft. Daarnaast is Lozano niet meer zo aanwezig zoals voor de winterstop en lijkt hij meer met zichzelf bezig te zijn dan met het elftal. PSV had het gat met Ajax al vele malen groter kunnen hebben maar met vier punten verschil zal er spanning blijven op dit team.

Feyenoord

Tegen Groningen was het eigen doelpunt van Van Beek genoeg om de derde wedstrijd op rij te verliezen. We voorspelde al dat Feyenoord weer een moeilijke wedstrijd zou krijgen en dat was ook zo. Vooral het achterin de bal naar elkaar toe schuiven waarbij zelf de keeper in betrokken wordt was bijzonder pijnlijk om te zien. We hebben de statistieken niet nagekeken maar we verwachten dat Vermeer meer balcontacten (aan de voet) heeft gehad dan Van Persie en Jorgensen samen.

Voorspelling PSV – Feyenoord

Dit seizoen speelde beide ploegen al twee keer tegen elkaar, voor de Johan Cruijff Schaal en het Eredivisieduel in De Kuip. Beide keren wist PSV niet te winnen. In Eindhoven eindige het duel in 1-1 waarna Feyenoord de penaltyserie won. In Rotterdam wist Feyenoord te winnen en werd PSV in de eerste helft helemaal zoek gespeeld. Opnieuw het verhaal dat Feyenoord tegen de grote ploegen het goed doet maar tegen de kleintjes er niets van bakt. Het zou zomaar opnieuw het geval kunnen zijn maar wij geloven er niet in. Want Feyenoord moet drie dagen later aantreden in de halve finale van de KNVB Beker tegen Ajax. Een wedstrijd waarin Feyenoord dit seizoen zijn tweede prijs kan pakken en toch ook weer van dit seizoen een positief seizoen kan maken. Iedere speler met een pijntje, zal in onze ogen niet spelen. Mede daarom verwachten we een thuiszege voor PSV, winst is bij de Eindhovenaren immers van groter belang.

Gokken op PSV – Feyenoord doen we met 5/10 units op een thuiszege van PSV tegen een odd van 1.55 bij bookmaker Betsson.

Zelf gokken op PSV – Feyenoord? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker