PSV – Feyenoord voorbeschouwing

De topper van de zesde speelronde gaat tussen PSV – Feyenoord, aftrap 14:30 in Eindhoven. De Rotterdammers staan twee punten los van PSV. Beide ploegen hebben een Europese wedstrijd achter de rug. Wie mag er zich na deze wedstrijd koploper van de Eredivisie noemen? Wij van gokken op sport geven een voorbeschouwing en tips om te wedden op PSV – Feyenoord.

PSV
Afgelopen dinsdag speelde PSV in de champions league thuis tegen Atletico Madrid. Het verloor met 0-1 maar er gebeurde veel tijdens deze wedstrijd. PSV kreeg een penalty en mistte deze, dat psv-feyenoordwordt zo langzamerhand een probleem in Eindhoven. Aan het einde van de wedstrijd had PSV nog een penalty moeten krijgen maar de Engelse scheidsrechter zag de handsbal niet. Hij zal wel meer dingen niet want de 1-0 in het begin van de wedstrijd keurde hij onterecht af. Toch voetbalde PSV goed mee tegen Atletico Madrid. Het speelde compact 5-4-1 en met de snelle Narsingh was PSV gevaarlijk in de omschakeling. Propper kreeg een flinke tik op zijn hoofd maar zal fit genoeg zijn om vandaag te spelen.

Feyenoord
Winnen in Europees verband lukte Feyenoord wel. In de Kuip won het van Manchester United met 1-0. Op één wijziging na speelde Feyenoord met dezelfde opstelling als tegen ADO Den Haag. Het speelde geduldig en liet zich niet geforceerd de aanval zoeken. Zo gebeurde er vrij weinig in de wedstrijd en benutte Feyenoord die ene kans die een team altijd wel krijgt in de wedstrijd. Manchester drong nog wel aan maar kon uiteindelijk geen vuist maken. Uiteindelijk resulteerde dat in een mooie zege maar het zal toch ook de nodige krachten gekost hebben.

Voorspelling
PSV heeft een voorsprong als het gaat om aantal rustdagen. Waar PSV op dinsdag speelde moest Feyenoord donderdag aan de bak. Twee dagen extra rust voor de Eindhovenaren dus. Nu zeggen ze altijd dat wanneer je wint, de vermoeidheid van een wedstrijd minder voelbaar is. Dat voordeel hebben de Rotterdammers dan weer. Vorig jaar kwam Feyenoord al snel op voorsprong maar uiteindelijk won PSV met 3-1. Aan het begin van dit seizoen won PSV de Johan Cruijff Schaal door Feyenoord te verslaan. Toen waren de eerste en tweede helft een wereld van verschil. Feyenoord vloog en raasde over het veld de eerste helft en verloor een beetje het hoofd. In de tweede helft was er meer discipline en was Feyenoord de betere ploeg. De vraag is wat gaat Feyenoord doen. Net als AZ en FC Groningen defensief, compact, staan waardoor PSV het spel moet maken. Of toch hoog druk zetten en de boel afjagen. We hebben gezien dat PSV moeite heeft om het spel te maken en toch een stukje creativiteit mist om een verdedigende ploeg uit elkaar te spelen. Feyenoord heeft met Berghuis dit jaar een wapen waarmee het in de omschakeling ploegen pijn kan doen. We verwachten dat dit duel een schaakspel zal worden en dat het pas leuk zal zijn wanneer er een doelpunt valt. Uiteindelijk denken we dat PSV nog een stukje verder is in de ontwikkeling dan Feyenoord en dat dit de doorslag zal geven. We wedden 3/10 units op een overwinning van PSV tegen een odd van 1.65 bij bookmaker Bwin.

Andere bookmakers om te gokken op PSV – Feyenoord staan hieronder gegeven. Nog geen account? Maak dan snel een gratis account aan.

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Top bookmaker

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands