PSV – FC Groningen

Op de zondag gaat speelronde 4 verder met de lunchwedstrijd PSV – FC Groningen. PSV heeft alle drie de competitieduels weten te winnen en dat staat in schril contrast met FC Groningen dat nog geen punt heeft gepakt. Het zal voor de Groningers lastig worden om daar zondag verandering in te brengen of is een stunt in de maak? Wij van gokken op sport geven een voorbeschouwing en tips om te wedden op PSV – FC Groningen.

PSV
De ploeg zag Bruma en Van Ginkel vertrekken en haalde Schwaab, Ramselaar en Siem de Jong tijdens de transferperiode. Verdedigend en op het psv-groningenmiddenveld staat het bij PSV. Maar een extra aanvaller zou geen overbodige luxe zijn. Het lijkt er sterk op dat Willems gewoon blijft en aan het einde van het jaar transfervrij de deur uit loopt. Tijdens het eerste duel tegen FC Utrecht had PSV het nog lastig en won het gelukkig. De twee duels daarna het PSV geen enkel probleem en won het met overtuigende cijfers.

FC Groningen
Met de nieuwe trainer Faber aan het roer beleeft FC Groningen de slechtste start van alle clubs uit de Eredivisie. Hij had zich zeker een andere start voorgesteld maar tijdens het eerste duel kreeg het al een enorme nederlaag te verwerken tegen Feyenoord. Vorige week kwam het knap van een 0-3 achterstand terug tot 3-3 om vervolgens toch 3-4 te incasseren in blessuretijd. Opnieuw een mentale domper voor het team.

Voorspelling
FC Groningen wist nog maar 1x te winnen in Eindhoven en dat was drie seizoenen geleden. Gezien de vorm van beide ploegen denken we dat het bij deze ene keer zal blijven. Groningen heeft al 11 tegendoelpunten geïncasseerd en dat tot nu toe het meeste van alle clubs uit de eredivisie. De odd voor een overwinning van PSV is 1.15 en dat is natuurlijk veel te laag. De asian handicap van PSV -2 heeft een odd van 1.77 en dat vinden we zelfs te laag om op te gokken. We wedden dus niet op PSV – FC Groningen.

Wil je zelf toch een gokje wagen op PSV – FC Groningen? Dan staan hieronder bookmakers gegeven. Nog geen account? Maak dan snel een gratis account aan.

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Top bookmaker

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands