Premier League speelronde 33 voorbeschouwing

Komend paasweekend staat ook gewoon voetbal op het programma in Engeland en wel Premier League speelronde 33. Afgelopen speelronde wist de complete top 5 te winnen. Arsenal verloor in met 0-3 op bezoek bij Crystal Palace en het gat naar een Champions League plek is nu al 7 punten. Wat zal deze speelronde ons brengen? Wij van gokken op sport geven een voorbeschouwing en tips om te wedden op Premier League speelronde 33.

Tottenham – Bournemouth
Dit is de eerste wedstrijd uit Premier League speelronde 33 , de lunchwedstrijd. Afgelopen speelronde wonnen de Spurs thuis op overtuigende wijze van Watford en blijft daarmee op 7 punten achterstand van koploper Chelsea. Bournemouth verloor in eigen huis van Chelsea en dat was een te verwachten nederlaag. Met 35 punten is het nog niet altijd definitief zeker van lijfsbehoud. We verwachten een thuiszege van de Spurs maar de odd is veel te laag om te gokken op deze wedstrijd uit Premier League speelronde 33.

Crystal Palace – Leicester City
Er zijn in totaal vijf wedstrijden om 16:00 tijdens Premier League speelronde 33 en deze in Londen is er daar één van. Palace versloeg op knappe wijze Arsenal met 3-0 en staat nu zes punten los Premier Leaguevan de degradatiestreep. Leicester City verloor voor het eerst onder de huidige manager en zette daarmee iedereen weer met beide voeten op de grond. De ploeg verloor met 2-4 op bezoek bij Everton. Beide ploegen zullen open gaan spelen en dat maakt het voor ons te onvoorspelbaar.

Everton – Burnley
Na de overwinning van Everton op Leicester City heeft het nu evenveel punten als Arsenal en maakt het aanspraak op plaats 6. Burnley pakte vorig weekend het vierde punt in een uitwedstrijd van dit jaar door 0-0 te spelen bij Boro. We verwachten tegen Everton meer tegenstand en we gaan uit van een thuiszege. Maar de odd voor Everton is te laag om te gokken op deze wedstrijd uit Premier League speelronde 33.

Stoke City – Hull City
De Potters zijn in een vrije val beland met één punt uit de laatste vijf wedstrijden. Afgelopen weekend verloor het met 1-2 in eigen huis van Liverpool. Hull City komt deze speelronde op bezoek dat afgelopen weekend verloor met 1-3 op bezoek bij Man City. Hull City moet de punten thuis pakken en dat doet het sinds de nieuwe coach ook. Voor deze wedstrijd verwachten we een thuiszege en gokken 3/10 units tegen een odd van 2.00 bij bookmaker WillHill.

Sunderland – West Ham
De laatste strohalm voor Sunderland wil nog een kans maken op lijfsbehoud. Vorige week verloor het kansloos in eigen huis met 0-3 van Man Utd. Het staat 10 punten achter op Hull City die momenteel 17e staan. West Ham boekte vorig weekend eindelijk weer eens een zege door thuis Swansea met 1-0 te verslaan. We verwachten dat de Hammers nog een overwinning zal boeken en daarmee zo goed als zeker het doek zal vallen voor Sunderland. We gokken 3/10 units tegen een odd van 2.36 bij bookmaker KroonSport.

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!

Watford – Swansea City
De laatste wedstrijd met aftrap om 16:00 tijdens Premier League speelronde 33. Beide ploegen verloren vorig weekend. Watford met 0-4 bij Spurs en Swansea 0-1 op bezoek bij West Ham. Swansea was even in goeden doen maar daarna ging het al snel weer minder met de ploeg uit Wales. Het pakte maar één punt uit de laatste vijf wedstrijden. Watford heeft aan één overwinning genoeg om aan de magische 40 punten grens te komen. We verwachten een thuiszege en gokken 3/10 units tegen een odd van 2.50 bij bookmaker 888Sport.

Southampton – Manchester City
De late wedstrijd op zaterdag uit Premier League speelronde 33. Soton won met 1-0 op bezoek bij West Brom terwijl Man City in eigen huis met 3-1 won van Hull City. Twee ploegen die graag de aanval zoeken en een replay van de League Cup finale waarin Soton door de arbitrage toch wel te kort was gedaan. We verwachten veel goals en gokken 3/10 units op de Over 2,5 goals tegen een odd van 1.70 bij bookmaker MyBet.

West Brom – Liverpool
Op zondag is dit de eerste wedstrijd uit Premier League speelronde 33. Afgelopen weekend verloor West Brom met 0-1 in eigen huis van Southampton en Liverpool won op bezoek bij Stoke met 1-2. Op het moment dat West Brom de 40 punten grens heeft behaald is het minder gegaan met de resultaten. Liverpool speelt nog altijd wisselvallig maar staat nog altijd op een Champions League plek. We verwachten dat West Brom voor dit soort wedstrijden nog wel gemotiveerd is te krijgen en gokken daarom niet op deze wedstrijd uit Premier League speelronde 33.

Manchester United – Chelsea
De topper uit Premier League speelronde 33 is op zondagavond, aftrap 17:00. Beide ploegen wisten vorig weekend te winnen. Man Utd met 3-0 op bezoek bij Sunderland en Chelsea met 3-1 uit bij Bournemouth. Toch is het spel van Man Utd nog altijd heel erg matig. Veel foutieve en slordige passes en alles valt of staat met het doen en laten van Zlatan. Chelsea heeft na de uitglijder tegen Palace de draad weer opgepakt. We verwachten een zege voor Chelsea, maar Man Utd is al heel lang ongeslagen. Om kans van gelijkspel weg te nemen gokken we 5/10 units op de draw no bet voor Chelsea tegen een odd van 1.94 bij bookmaker 888Sport.

Middlesbrough – Arsenal
De laatste wedstrijd uit Premier League speelronde 33 is op maandagavond. Boro speelde in eigen huis 0-0 gelijk tegen Burnley terwijl Arsenal afgelopen maandag met 0-3 verloor op bezoek bij Crystal Palace. Ondanks dat Arsenal niet goed draait, verwachten we hier toch wel een zege voor de Gunners. Boro heeft te weinig individuele kwaliteiten en is defensief helemaal niet betrouwbaar. We gokken 5/10 units op een uitzege tegen een odd van 1.55 bij bookmaker KroonSport.

Andere goede bookmakers om te gokken op Premier League speelronde 33 staan hieronder gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de aantrekkelijke welkomstbonussen.

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!