Premier League speelronde 29 voorbeschouwing

Na een halve speelronde afgelopen weekend door FA Cup wedstrijden staat er komend weekend een volledig premier league speelronde 29 op het programma. Koploper Chelsea moet op bezoek bij Stoke City terwijl onderaan de ranglijst Sunderland thuis speelt tegen Burnley. Blijft Chelsea winnen en komt Sunderland van de laatste plaats af? En wie wint op zondag de topper tussen Man City en Liverpool? Wij van gokken op sport geven een voorbeschouwing en tips om te wedden op Premier League speelronde 29.

West Brom – Arsenal
De lunchwedstrijd van Premier League speelronde 29 is West Brom – Arsenal. West Brom speelde afgelopen weekend in de competitie tegen Everton en verloor met 0-3. Arsenal speelde voor de FA Cup en had vooral in de eerste helft met nietige Lincoln. Uiteindelijk wist Arsenal nog dik te winnen maar wat ging het toch moeizaam in de eerste helft. Een lastige klus voor Wenger en de geruchten dat hij zal vertrekken aan het einde van het seizoen worden steeds sterker. Arsenal is favoriet, maar dit kan zomaar weer een struikelblok zijn voor de ploeg uit Londen. We gokken niet op dit duel uit Premier League speelronde 29.

Crystal Palace – Watford
Tijdens Premier League speelronde 29 zijn er vijf wedstrijden met de aftrap om 16:00 en Crystal Palace – Watford is er daar één van. Beide teams kwamen niet in actie Premier Leagueafgelopen weekend omdat de tegenstanders verplichtingen hadden in het FA Cup toernooi. Palace doet het de laatste weken goed en wist de laatste twee wedstrijden te winnen en de nul te houden. Watford heeft uit de laatste drie wedstrijden maar één punt gehaald en zakt langzaam weg op de ranglijst. Palace zal met meer zelfvertrouwen aan dit duel beginnen en we gokken 3/10 units op een thuiszege tegen een odd van 1.93 bij bookmaker KroonSport.

Everton – Hull City
Afgelopen weekend wist Everton met 3-0 te winnen in eigen huis van West Brom. Daardoor heeft het nu een gat geslagen met de ploegen onder hen en is het nu op jacht naar plaats zes. Hull City won van Swansea City met 2-1 maar staat nog altijd op een degradatieplaats. Everton is natuurlijk favoriet maar deze week heeft Lukaku aangegeven zijn contract niet te verlengen. Hij wil bij een ploeg spelen met titelaspiraties of in ieder geval Champions League. Zoiets kan altijd effect hebben binnen een ploeg en we vinden een odd van 1.50 ook te laag om te gokken. We gokken daarom niet op deze wedstrijd uit Premier League speelronde 29.

Stoke City – Chelsea
De koploper mag op bezoek bij Stoke City dat midweeks knap 0-0 speelde op bezoek bij Man City. Daardoor blijft de ploeg knap in de middenmoot staan van de premier league. Chelsea speelde voor de FA Cup tegen Man Utd en wist dat duel met 1-0 te winnen. Daarvoor won het in de competitie op bezoek bij West Ham Utd door goed en effectief gebruik te maken van de counter. Chelsea is natuurlijk de favoriet, maar Stoke City heeft voldoende spelers om het de koploper lastig te maken. Een odd van 1.60 is voor ons veel te laag om te gokken op dit duel uit Premier League speelronde 29.

Sunderland – Burnley
Een belangrijk duel onderin de premier league voor Sunderland. De ploeg verloor de laatste drie duels en wist geen enkel doelpunt te maken. Nu krijgt het de ploeg op bezoek die het slechtst presteert in uitduels. Sunderland kwam afgelopen weekend niet in actie, Burnley verloor voor de competitie op bezoek bij Liverpool met 1-2. Het speelde goed mee, maakte het Liverpool lastig maar moest uiteindelijk toch buigen. Toch komt het in uitwedstrijden nu iets beter voor de dag in vergelijking met een paar maanden terug. We zien Burnley niet winnen, hooguit gelijkspelen maar voor ons is Sunderland toch wel de favoriet. Om het gelijkspel weg te halen gokken we 3/10 units op asian handicap +0 voor Sunderland tegen een odd van 1.80 bij bookmaker 888Sport.

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Top bookmaker

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands

West Ham Utd – Leicester City
De laatste wedstrijd uit Premier League speelronde 29 met aftrap om 16:00. De Hammers verloren afgelopen weekend op bezoek bij Bournemouth met 2-3 door een late tegentreffer. De ploeg is nu al vier wedstrijden zonder overwinning. Het ontvangt Leicester City dat afgelopen weekend niet in actie kwam. Het speelt midweeks wel de return in de Champions League tegen Sevilla. De laatste twee wedstrijden in de competitie won Leicester City en dat geeft de ploeg wat lucht. Dat waren wel twee thuiswedstrijden. Uit heeft de kampioen dit jaar nog niet gewonnen en met het midweekse duel in de benen verwachten we ook nu geen uitzege. We gokken 3/10 units op een thuiszege tegen een odd van 2.25 bij bookmaker 888Sport.

Bournemouth – Swansea City
De laatste wedstrijd op zaterdag uit Premier League speelronde 29 is Bournemouth – Swansea City. Beide teams kwamen afgelopen weekend in actie voor de competitie. Bournemouth won in eigen huis met 3-2 van West Ham terwijl Swansea City met 1-2 verloor op bezoek bij Hull City. Beide ploegen spelen de laatste weken om doelpunten te maken en daarom gaan we bij deze wedstrijd voor de Over 2.5. Llorente viel afgelopen weekend geblesseerd uit voor Swansea City maar we verwachten dat hij fit genoeg zal zijn om te spelen. We gokken 3/10 units op de Over 2.5 tegen een odd van 1.75 bij bookmaker KroonSport.

Middlesbrough – Manchester Utd
Tijdens Premier League speelronde 29 zijn er drie wedstrijden op zondag en de lunchwedstrijd is Boro tegen Man Utd. Boro speelde afgelopen weekend voor de FA Cup en verloor in eigen huis van Man City. Man Utd verloor ook in de FA Cup, op bezoek bij Chelsea met 0-1 mede doordat de ploeg van Mourinho lange tijd met een man minder speelde. Ibrahimovic is nog steeds geschorst maar zelfs zonder hem verwachten we geen problemen voor de ploeg uit Manchester. We gokken 5/10 units op een uitzege tegen een odd van 1.62 bij bookmaker WillHill.

Tottenham – Southampton
Het tweede duel op zondag uit Premier League speelronde 29 is Spurs – Southampton. De Spurs wonnen in het FA Cup duel van Millwall terwijl Southampton een weekend vrij was. Kane raakte geblesseerd voor de Spurs tijdens dat FA Cup duel en hij lijkt lange tijd uitgeschakeld. De vraag is of Janssen zijn plek over mag nemen. Het is in ieder geval een groot gemis en de vraag is hoe de Spurs dit op zal vangen. Southampton is een ploeg die aanvallend speelt en hebben we al snel de Over 2.5 goals in gedachte. Maar de odd daarvoor is te laag. Daarom gokken we niet op dit duel uit Premier League speelronde 29.

Manchester City – Liverpool
De topper uit Premier League speelronde 29 is op zondag 17:30 tussen Man City – Liverpool. Man City speelde afgelopen weekend voor de FA Cup en plaatste zich voor de halve finale door van Boro te winnen. Liverpool speelde voor de competitie tegen Burnley en wist met 2-1 de punten in eigen huis te houden. Toch ging het erg moeizaam voor de ploeg van Klopp. Man City speelt midweeks de Champions League return tegen Monaco maar lijkt voldoende marge te hebben om de volgende ronde te bereiken. Liverpool vinden we wisselvallig. De ene wedstrijd geeft het vol gas (zoals tegen Arsenal) en speelt het met overtuiging, op het andere moment (zoals tegen Burnley) speelt het laks en in een veel te laag tempo. We gokken daarom niet op deze wedstrijd uit Premier League speelronde 29.

Andere top bookmakers om te wedden op Premier League speelronde 29 staan hieronder gegeven. Nog geen account? Maak dan gratis een account aan en profiteer van de welkomstbonus.

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Top bookmaker

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands