Premier League speelronde 11 voorbeschouwing

Komend weekend gaat premier league speelronde 11 van start. In de vorige ronde zagen we de top 4 winnen. Tottenham verspeelde thuis punten door gelijk te spelen tegen Leicester City. Onderin verloren Hull City en Sunderland opnieuw en met name Sunderland ziet het gat met de concurrentie steeds groter worden. Wie wordt de grote winnaar van premier league speelronde 11? Wij van gokken op sport geven een voorbeschouwing en tips om te wedden op premier league speelronde 11.

Bournemouth – Sunderland
Premier league speelronde 11 begint op zaterdag met vier wedstrijden om 16:00 en één daarvan is Bournemouth – Sunderland. Bournemouth verloor op bezoek bij Boro en dat was eigenlijk onnodig. Bij 0-0 kreeg het de beste kansen en raakte het zelfs de lat. Toch wist Boro de kleine kansjes die het kreeg te benutten. Sunderland verloor opnieuw vorige week. Het kwam nog wel knap op gelijke hoogte tegen Arsenal maar dat gaf na de gelijkmaker gas en binnen no time stond het met 4-1 voor. Bournemouth is de favoriet en we zien de ploeg van Howe de punten in eigen huis houden. We gokken 3/10 units op Bournemouth tegen een odd van 1.65 bij bookmaker MyBet.

Burnley – Crystal Palace
Na de overwinning op Everton behaalde Burnley een knap gelijkspel op bezoek bij Man Utd. Toch zat het de bezoekers niet tegen want van de 36 schoten van Man Utd trof er geen enkele het net. Het was zo’n dag waarop hij gewoon niet wilde vallen. Palace speelde goed mee tegen Liverpool maar moest uiteindelijk zoals verwacht zijn meerdere Premier League Logoerkennen in de ploeg van Klopp. Burnley is strijdbaar en heeft het momentum. Palace heeft de betere spelers maar gezien de vorm van Burnley gokken we niet op deze wedstrijd uit premier league speelronde 11.

Manchester City – Middlesbrough
Man City wist na 6 wedstrijden weer eens te winnen en daarmee bleef het koploper in de premier league. Uit tegen West Brom boekte het een gemakkelijke zege dankzij de goals van Aguero. Nu ontvangt het Boro dat vorige week knap won van Bournemouth. Niet dat het de betere ploeg was maar de spaarzame kansen die het kreeg wist het te benutten. Voor deze wedstrijd verwachten we natuurlijk een thuisoverwinning van Man City maar de odd van 1.25 is te laag om te gokken op deze wedstrijd uit premier league speelronde 11.

West Ham – Stoke City
Het is nog wisselvallig wat West Ham laat zien en vorige week verloor het van Everton dankzij Lukaku. De speler die het tegen West Ham altijd goed doet en haast altijd scoort. De chemie die er vorig jaar was bij West Ham is er dit jaar nog niet. Stoke City is ook wisselvallig maar die zien we gezien het spelersmateriaal nog wel stijgen op de ranglijst. Omdat beide ploegen wisselvallig zijn blijven we van deze wedstrijd af en gokken we niet op deze wedstrijd uit premier league speelronde 11.

Bwin

€50gratis
€50gratis
 • 100% bonus bij eerste storting tot aan €50
 • Mooie aanbiedingen!

Mybet

€100gratis
€100gratis
 • 100% bonus bij eerste storting tot aan €100
 • Top bookmaker

Betathome

€50gratis
€50gratis
 • 50% bonus bij eerste storting tot aan €50
 • Uitgebreid assortiment

WillHill

€25gratis
€25gratis
 • €25 gratis
 • Gebruik promocode F25

Chelsea – Everton
De laatste wedstrijd op zaterdag is de late wedstrijd om 18:30 tussen Chelsea – Everton. Chelsea heeft met het 3-5-2 of 5-3-2 systeem van Conte de laatste weken veel succes. Zo zijn er vier zeges op rij geboekt en heeft de ploeg geen enkel doelpunt tegen gehad. Tegen Southampton kwam het alweer vroeg op voorsprong en is de zege geen enkel moment in gevaar geweest. Everton won van West Ham en dat was wel weer eens nodig na vier wedstrijden zonder zege. Chelsea is de grote favoriet maar een odd van 1.55 vinden we echt te laag. We gokken daarom niet op deze wedstrijd uit premier league speelronde 11.

Arsenal – Tottenham
De zondag begint met een stevige derby om 13:00, namelijk Arsenal – Tottenham. De Londense derby staat altijd garant voor strijd en passie. Arsenal won vorige week makkelijk op bezoek bij Sunderland terwijl de Spurs thuis gelijk speelde tegen Leicester. De Spurs zijn vooral aanvallend matig met Janssen in de spits. Hij heeft dan weliswaar zijn eerste premier league goal gescoord maar dat was uit een strafschop. Defensief zit het wel in orde bij de Spurs want de ploeg kreeg nog maar 5 doelpunten tegen in de eerste 10 duels. Toch zien we Arsenal deze derby winnen. Aanvallend heeft het meer kwaliteiten ten opzichte van Tottenham. We gokken 3/10 units op Arsenal tegen een odd van 2.05 bij bookmaker Mybet.

Hull City – Southampton
De Tigers speelden op zich een aardige partij tegen Watford maar een ongelukkig moment van Dawson leverde een eigen doelpunt op. Daardoor verloor Hull City van Watford en heeft nu de laatste 5 duels verloren. Southampton wist geen vuist te maken tegen Chelsea dat na een vroege voorsprong in een ideale situatie belandde. Aanvallend is het vooral minder dan afgelopen jaren met Austin nu in de spits. Dit zou een duel moeten zijn wat Southampton winnend af zou moeten sluiten. Maar gezien de huidige vorm kan het ook zomaar een gelijkspel worden. We gokken dus niet op deze wedstrijd uit premier league speelronde 11.

Bwin

€50gratis
€50gratis
 • 100% bonus bij eerste storting tot aan €50
 • Mooie aanbiedingen!

Mybet

€100gratis
€100gratis
 • 100% bonus bij eerste storting tot aan €100
 • Top bookmaker

Betathome

€50gratis
€50gratis
 • 50% bonus bij eerste storting tot aan €50
 • Uitgebreid assortiment

WillHill

€25gratis
€25gratis
 • €25 gratis
 • Gebruik promocode F25

Liverpool – Watford
De ploeg van Klopp blijft het goed doen en moet toch wel gezien worden als kandidaat voor de titel. Het team heeft veel energie, zet veel druk op de bal en heeft genoeg creativiteit voor de goal. Vorige week won het uit bij Palace met 4-2 en dat zijn belangrijke potjes als het gaat om de titel. Vandaag ontvangt het Watford dat onder Mazzari goed presteert. De afgelopen vier wedstrijden is het ongeslagen en dus een serieuze test voor Liverpool. De odd voor Liverpool is 1.30 en dat is natuurlijk veel te laag om te gokken op deze wedstrijd uit premier league speelronde 11.

Swansea City – Manchester United
Twee ploegen die totaal uit vorm zijn. Swansea bungelt onderaan in de premier league terwijl Man United al acht punten achterstand heeft op drie ploegen. Swansea heeft afgelopen jaren veel kwaliteit zien vertrekken en deze niet of onvoldoende aangevuld. Man Utd wist de laatste vier duels in de competitie niet te winnen en vorige week speelde het thuis 0-0 tegen Burnley. In totaal schoot Man Utd maar liefst 36 keer maar geen één bal vond het net. De ploeg had zo’n dag dat de bal er gewoon niet in wilde. Man Utd is met 1.61 de favoriet maar gezien de status van dit huidige elftal kan deze wedstrijd alle kanten op. We gokken dus niet op deze wedstrijd uit premier league speelronde 11.

Leicester City – West Brom
Eindelijk behaalde Leicester het eerste punt in een uitwedstrijd. Daarvoor had het vier van de vijf uitduels verloren. Tegen Spurs speelde het vooral een goede tweede helft nadat het met 0-1 achter was gekomen door een uitgelokte penalty van Janssen. Hij ging gemakkelijk naar de grond en de scheidsrechter besloot uiteindelijk een penalty te geven. In de tweede helft zagen we een beter Leicester dat speelde zoals het vorig jaar kampioen wist te spelen. West Brom heeft inmiddels al vijf duels niet gewonnen en moet toch naar onderen gaan kijken. Nu denken we niet dat ploeg zal degraderen, daar heeft het te goede spelers voor. Leicester begint weer in vorm te komen en daarom gokken we 3/10 units op een thuiszege tegen een odd van 1.85 bij bookmaker Kroon.

Andere top bookmakers om te wedden op premier league speelronde 11 zijn

Bwin

€50gratis
€50gratis
 • 100% bonus bij eerste storting tot aan €50
 • Mooie aanbiedingen!

Mybet

€100gratis
€100gratis
 • 100% bonus bij eerste storting tot aan €100
 • Top bookmaker

Betathome

€50gratis
€50gratis
 • 50% bonus bij eerste storting tot aan €50
 • Uitgebreid assortiment

WillHill

€25gratis
€25gratis
 • €25 gratis
 • Gebruik promocode F25