Premier League Darts speelronde 16

Donderdag staat Premier League Darts speelronde 16 op het programma in Aberdeen en dat is de laatste speelronde voordat de play-offs beginnen in Londen. Afgelopen week zagen we Van Gerwen gehakt maken van Cross en Van Barneveld winnen tegen Anderson. Daarmee stelde Van Gerwen de koppositie veilig en pakt hij daarmee opnieuw de bonus van £25.000. Van Gerwen, Smith en Cross hebben zich al geplaatst voor de halve finales. Alleen als Anderson met hele grote cijfers verliest van Anderson en Gurney met grote cijfers wint van Wright. Wij van gokken op sport geven naast tips op de Eredivisie een voorbeschouwing en tips om te gokken op Premier League Darts speelronde 16.

Premier League Darts speelronde 16

In Aberdeen staan de heren voor de laatste keer tegen elkaar in een normale speelronde en het speelschema ziet er als volgt uit:

Michael Smith – Raymond van Barneveld
Peter Wright – Daryl Gurney
Michael van Gerwen – Gary Anderson
Simon Whitlock – Rob Cross

De wedstrijden worden in bovenstaande volgorde gespeeld en de eerste wedstrijd start om 20:10.

European Darts Grand Prix (ET5)

Afgelopen weekend stond het vijfde European Tour toernooi op het programma in Sindelfingen, Duitsland. Michael van Gerwen won het toernooi door in de finale met 8-3 te winnen van James Wade. Hieronder de resultaten van alle premier league darts 2018 spelers.

  ET5
Michael van Gerwen W (8-3 James)
Simon Whitlock R3 (Chisnall 5-6)
Michael Smith QF (J. Lewis 2-6)
Raymond van Barneveld Niet gespeeld
Daryl Gurney R2 (J. Lewis 4-6)
Peter Wright R3 (Noppert 5-6)
Gary Anderson Niet gespeeld
Rob Cross R3 (Wade 5-6)

 

Premier League Darts speelronde 16 voorspelling

De kans dat Anderson zijn vierde plaats nog zal verliezen is vrij klein. Hij kan natuurlijk altijd dik verliezen van Van Gerwen, maar we zien Gurney niet met grote cijfers winnen van Wright. Wright speelt alleen maar om niet als laatste te eindigen en daardoor net wat minder geld te krijgen, maar we verwachten dat Whitlock zal verliezen van Cross waardoor hij als zevende zal eindigen. Daarom spelen we wel op Gurney dat hij zal winnen, maar voor plek vier net te kort zal komen.

Gokken op Premier League Darts speelronde 16 doen we met 3/10 units op de 1X2 odd tegen een odd van 2.50 bij bookmaker Kroon.

Zelf gokken op Premier League Darts speelronde 16? Andere goede bookmakers staan hieronder gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de aantrekkelijke welkomstbonussen.

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!