Premier League Darts 2018 week 1 voorspelling

Op 1 februari gaat Premier League Darts 2018 week 1 van start in Dublin. Het begin van 16 weken competitie in diverse arena’s in het Verenigd Koninkrijk, Nederland en Duitsland. Er staat meteen een topper op het programma want Van Gerwen neemt het op tegen Cross. Wie pakt de eerste overwinning tijdens de openingsweek van het nieuwe Premier League Darts 2018 seizoen? Wij van gokken op sport geven naast voorbeschouwingen op voetbal ook tips voor de Premier League Darts 2018 week 1.

Premier League Darts 2018 week 1

In de 3Arena in Dublin gaat het Premier League Darts 2018 seizoen van start. Veel spelers maken hun debuut op dit toneel. Het speelschema van deze eerste speelronde is als volgt:

Suljovic – Whitlock
Anderson – Smith
Gurney – Van Barneveld
Van Gerwen – Cross
Wright – Price

De eerste wedstrijd start om 20:00 en de andere wedstrijden volgen elkaar op wanneer deze klaar zijn. We zien meteen de topper Van Gerwen – Cross op het programma staan. Dit is een kopie van de halve finale op het afgelopen WK Darts. Van Gerwen zal gebrand zijn op revanche. Toch is deze loting voor Cross een meevaller want nu heeft hij nog veel moeten reizen van weekend toernooi naar premier league locatie. Het is de eerste keer voor Cross dat hij in dit ritme komt van veel reizen en de vraag is hoe hij dit mentaal verwerkt. De meeste spelers hebben meer moeite om hoog op de ranglijst te blijven dan er te komen. Dat zal voor Cross dit jaar de grote uitdaging zijn.

Voorspelling Premier League Darts 2018 week 1

De debutanten zullen nu nog fris aan de start verschijnen maar we denken dat gedurende de 16 weken de ervaring van Wright, Anderson, Van Gerwen en Barneveld wel eens de doorslag kan geven. Maar omdat we nu nog aan het begin zitten verwachten we dat er toch wel een aantal debutanten gaan verrassen. De odd voor Van Gerwen is rond de 1.40 en dat is toch echt te laag om op te gokken. We kiezen daarom voor een andere wedstrijd.

Gokken op Premier League Darts 2018 week 1 doen we 3/10 units dat Suljovic wint van Whitlock tegen een odd van 1.60 bij bookmaker Kroon.

Andere top bookmakers om op het Premier League Darts 2018 week 1 staan hieronder gegeven. Nog geen account? Maak dan een gratis account aan en profiteer van de welkomstbonus.

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!