Premier League Darts 2018 speelronde 9

Donderdag 29 maart staat alweer Premier League Darts 2018 speelronde 9 op het programma in Belfast. Vorige week zagen we Van Gerwen op overtuigende wijze winnen van Smith en is daardoor alleen koploper in de Premier League. Van Barneveld nestelde zich in de subtop door Wright een 7-1 pak slaag te geven. Nu staan beide Nederlanders tegen elkaar in Noord-Ierland. Barney maakt het MvG altijd lastig, is dat opnieuw zo? Wij van gokken op sport geven naast tips op wielrennen een voorbeschouwing en tips om te gokken op Premier League Darts 2018 speelronde 9.

Premier League Darts 2018 speelronde 9

Het programma voor Premier League Darts 2018 speelronde 9 ziet er als volgt uit:

Mensur Suljovic – Gary Anderson
Michael Smith – Gerwyn Price
Raymond van Barneveld – Michael van Gerwen
Daryl Gurney – Rob Cross
Simon Whitlock – Peter Wright

De wedstrijden beginnen om 20:10 en zullen elkaar in bovenstaande volgorde opvolgen.

European Tour 1

Afgelopen weekend stond het eerste European Tour toernooi op het programma in Duitsland. In de Ostermann Arena in Leverkusen stonden Wright en Van Gerwen op zondag in de finale en wist Van Gerwen de zege te pakken met 8-7. Dat ging niet zonder slag of stoot want hij stond in de wedstrijd met 1-5 en later met 5-7 achter.

ET1

Michael van Gerwen W (8-7 Wright)
Simon Whitlock QF (1-6 van Gerwen)
Michael Smith R3 (4-6 Wade)
Raymond van Barneveld Niet gespeeld
Gerwyn Price Niet gespeeld
Daryl Gurney R2 (4-6 Meulenkamp)
Peter Wright F (7-8 van Gerwen)
Mensur Suljovic R3 (3-6 King)
Gary Anderson Niet gespeeld
Rob Cross R3 (5-6 North)

Premier League Darts 2018 speelronde 9 voorspelling

Er staan wat goede wedstrijden om te gokken op Premier League Darts 2018 speelronde 9. We verwachten dat Anderson wel zal winnen van Suljovic. Anderson speelde afgelopen weekend niet in Leverkusen en kan uitgerust starten aan zijn Premier League wedstrijd. Smith verloor de vorige ronde dik van MvG maar dat zal hij ook wel een beetje ingecalculeerd hebben en dat doet niets af aan het toch goede seizoen van hem. Cross heeft na een matige start de draad weer opgepakt en we zien hem ook winnen van Gurney tot nu toe niet kan overtuigen. Van Gerwen heeft een hele lage odd tegen Barney maar dat kan echt alle kanten op. Michael heeft het altijd moeilijk tegen RvB.

Voor deze ronde hebben we dus drie weddenschappen:

Gokken op Premier League Darts 2018 speelronde 9 doen we met 5/10 units op de 1X2 odd van 1.55 dat Anderson wint van Suljovic bij bookmaker Kroon.

3/10 Units op de 1X2 odd van 1.75 dat Smith wint van Price bij bookmaker NetBet en 3/10 units op de 1X2 odd van 1.60 dat Cross wint van Gurney bij bookmaker Mr. Green.

Zelf gokken op Premier League Darts 2018 speelronde 9? Andere goede bookmakers staan hieronder gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de aantrekkelijke welkomstbonussen.

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!