Premier League Darts 2018 speelronde 7

Na de speelronde in Leeds en een druk weekend met Players Championship toernooien gaan de darters verder met Premier League Darts 2018 speelronde 7 in Nottingham. Afgelopen speelronde wist Van Gerwen de koppositie te pakken omdat hij won van Whitlock en Smith verloor van Cross. Boekt MvG opnieuw een zege door van Price te winnen? Wij van gokken op sport geven naast tips op de Eredivisie ook tips om te gokken op Premier League Darts 2018 speelronde 7.

Premier League Darts 2018 speelronde 7

Het programma voor Premier League Darts 2018 speelronde 7 ziet er als volgt uit:

Michael Smith – Peter Wright
Simon Whitlock – Daryl Gurney
Mensur Suljovic – Rob Cross
Gerwyn Price – Michael van Gerwen
Raymond van Barneveld – Gary Anderson

De wedstrijden beginnen om 20:10 en zullen elkaar in bovenstaande volgorde opvolgen.

Players Championship 3 & 4

Afgelopen weekend zijn er twee toernooien afgewerkt in de Pro Tour met twee Players Championship toernooien in Barnsley. Anderson wist zijn zegenreeks na het winnen van de UK Open door en wist beide toernooien te winnen. Van Gerwen en Van Barneveld kwamen afgelopen weekend niet actie. Hieronder een overzicht van de resultaten van alle Premier League Darts spelers.

PC3 PC4
Michael van Gerwen Niet gespeeld Niet gespeeld
Simon Whitlock R1 (5-6 Edhouse) R1 (5-6 Tabern)
Michael Smith R2 (4-6 Noppert) R2 (0-6 Dekker)
Raymond van Barneveld Niet gespeeld Niet gespeeld
Gerwyn Price R4 (5-6 Cullen) Niet gespeeld
Daryl Gurney R3 (4-6 de Graaf) R1 (5-6 Stevenson)
Peter Wright F (0-6 Anderson) R1 (2-6 Noppert)
Mensur Suljovic R3 (4-6 North) Niet gespeeld
Gary Anderson W (6-0 Anderson) W (6-2 de Zwaan)
Rob Cross R4 (0-6 Anderson) R2 (4-6 hunt)

Premier League Darts 2018 speelronde 7 voorspelling

Dat Anderson in goeden doen is mag duidelijk zijn na de UK open en afgelopen weekend. Hij speelt de laatste wedstrijd van de avond tegen Van Barneveld en we verwachten gezien zijn vorm dat hij zal winnen van Barney. Van Gerwen heeft inmiddels de koppositie in de Premier League gepakt en we verwachten dat hij zal winnen tegen Price. Maar de odd is veel te laag om dat te spelen.

De Premier League Darts moet nog een speelronde inhalen nadat het door erg slecht weer niet kon spelen in Exeter. Speelronde 5 zal men, gezien de strakke planning en het toch al drukke reisschema van de spelers, niet inhalen in Exeter. De organisatie heeft ervoor gekozen om speelronde 5 in te halen in Rotterdam. Er wordt zowel op woensdag 18 april als op donderdag 19 april in Rotterdam gespeeld.

Deze speelronde gaan we voor één weddenschap:

Gokken op Premier League Darts 2018 speelronde 7 doen we met 3/10 units op de 1X2 odd van 1.65 dat Anderson wint van Barney bij bookmaker Kroon.

Zelf gokken op Premier League Darts 2018 speelronde 7? Andere goede bookmakers staan hieronder gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de aantrekkelijke welkomstbonussen.

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!