Premier League Darts 2018 speelronde 6

De vorige speelronde in Exeter ging vanwege de extreem slechte weersomstandigheden niet door maar donderdag staat Premier League Darts 2018 speelronde 6 gewoon op het programma. Deze week spelen de heren in de First Direct Arena te Leeds. Lukt het Van Gerwen zich te revancheren voor zijn vroege uitschakeling tijdens de UK Open? Wij van gokken op sport geven naast tips op de Eredivisie ook tips om te gokken op Premier League Darts 2018 speelronde 6.

Premier League Darts 2018 speelronde 6

Het programma voor Premier League Darts 2018 speelronde 6 ziet er als volgt uit:

Michael van Gerwen – Simon Whitlock
Gerwyn Price – Raymond van Barneveld
Peter Wright – Mensur Suljovic
Gary Anderson – Daryl Gurney
Rob Cross – Michael Smith

De wedstrijden beginnen om 20:10 en zullen elkaar in bovenstaande volgorde opvolgen.

Premier League Darts 2018 speelronde 6 voorspelling

Afgelopen weekend was de UK Open en uiteindelijk mocht Anderson zich tot winnaar kronen door in de finale Cadby te verslaan. Van Gerwen verloor al op de vrijdag van De Zwaan en ook Van Barneveld verloor al vroeg in het toernooi van King. Datzelfde deden Whitlock en Wright die al snel verloren van White en Rafferty. Smith kwam tot de vijfde ronde en Cross verloor van latere winnaar Anderson in de kwartfinale. Price verloor in de kwartfinale van de latere finalist Cadby. Gurney verloor op dat twee van Huybrechts en Suljovic kwam niet in actie omdat hij zich niet kwalificeerde.

Ook dit weekend heeft Cross laten zien dat hij weer wat beter in vorm komt na zijn post WK dipje. Hij won al twee wedstrijden op rij in de premier league, zette zijn slechte eerste UK kwalificatie weekend recht in het tweede weekend en speelde afgelopen weekend goed op het UK Open.

Deze speelronde gaan we voor één weddenschap:

Gokken op Premier League Darts 2018 speelronde 6 doen we met 3/10 units op de 1X2 odd van 1.85 dat Cross wint van Smith bij bookmaker Kroon.

Zelf gokken op Premier League Darts 2018 speelronde 6? Andere goede bookmakers staan hieronder gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de aantrekkelijke welkomstbonussen.

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!