Premier League Darts 2018 speelronde 5

Donderdag staat in de Westpoint Arena in Exeter Premier League Darts 2018 speelronde 5 op het programma. Afgelopen speelronde zagen we Smith winnen van Whitlock waardoor hij als enige nog alle wedstrijden heeft gewonnen. Van Gerwen had geen problemen met Gurney terwijl Van Barnveld verloor van Cross. Blijft Smith winnen in de premier league of maakt Van Barneveld een einde aan zijn reeks? Wij van gokken op sport geven naast tips om te gokken op tennis ook tips om te gokken op Premier League Darts 2018 speelronde 5.

Premier League Darts 2018 speelronde 5

Het programma voor Premier League Darts 2018 speelronde 5 ziet er als volgt uit:

Gary Anderson – Rob Cross
Daryl Gurney – Peter Wright
Mensur Suljovic – Michael van Gerwen
Raymond van Barneveld – Michael Smith
Simon Whitlock – Gerwyn Price

De wedstrijden beginnen om 20:10 en zullen elkaar in bovenstaande volgorde opvolgen.

Premier League Darts 2018 speelronde 5 voorspelling

Afgelopen weekend is er geen PDC toernooi gespeeld waardoor alle spelers eens een weekend rust hadden. Komend weekend staat er wel een groot toernooi op het programma, namelijk het UK Open. Maar eerst zullen de premier league spelers aan moeten treden in Exeter. De Westpoint Arena is eigenlijk een veredelde stal waar de spelers staan te gooien. Smith blijft het goed doen in de Premier League en we verwachten dat hij zijn reeks aan zeges doorzet. Van Barneveld is niet in grootste vorm terwijl Smith natuurlijk zelfvertrouwen genoeg heeft.

Deze speelronde gaan we voor één weddenschap:

Gokken op Premier League Darts 2018 speelronde 5 doen we met 3/10 units op de Draw No Bet odd van 1.90 voor Smith bij bookmaker Kroon.

Zelf gokken op Premier League Darts 2018 speelronde 5? Andere goede bookmakers staan hieronder gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de aantrekkelijke welkomstbonussen.

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!