Premier League Darts 2018 speelronde 14

Aanstaande donderdag staat Premier League Darts 2018 speelronde 14 op het programma in Manchester. Afgelopen twee speelronden in Rotterdam zagen we Van Barneveld twee keer winnen maar ook Van Gerwen twee keer verliezen. Hierdoor doet Barney nog altijd mee op een plaats in de top vier en afgezien van de twee nederlagen is Van Gerwen nog altijd koploper. MvG komt twee keer in actie in Manchester, kan hij koploper blijven? Wij van gokken op sport geven naast tips op tennis ook een voorbeschouwing en tips op Premier League Darts 2018 speelronde 14

Premier League Darts 2018 speelronde 14

In de Manchester Arena gaan de heren beginnen aan speelronde 14 en het speelschema ziet er als volgt uit:

Peter Wright – Michael Smith
Daryl Gurney – Michael van Gerwen
Simon Whitlock – Gary Anderson
Raymond van Barneveld – Rob Cross
Michael Smith – Michael van Gerwen

De wedstrijden beginnen om 20:10 en zullen elkaar in bovenstaande volgorde opvolgen.

Austrian Darts Open (ET4)

Afgelopen weekend stond het Austrain Darts Open op het programma als European Tour event op de PDC Kalender. Het vierde European Tour toernooi van het jaar met als verrassende winnaar Clayton. Een aantal toppers waren niet actief maar dan nog is het een knappe prestatie van Clayton. Hieronder een overzicht van de resultaten van alle premier league darts 2018 spelers.

ET4
Michael van Gerwen Niet gespeeld
Simon Whitlock R3 (White 3-6)
Michael Smith QF (Cullen 2-6)
Raymond van Barneveld Niet gespeeld
Daryl Gurney Niet gespeeld
Peter Wright R2 (Wade 4-6)
Gary Anderson Niet gespeeld
Rob Cross QF (Price 3-6)

Premier League Darts 2018 speelronde 14

We zagen Van Barneveld knap terugkomen met twee zeges in Rotterdam maar nu wacht de wereldkampioen Cross. Die had in het begin van dit premier league seizoen een lastige start maar staat intussen op maar één puntje van Van Gerwen. We verwachten dan ook dat Cross de goede lijn doorzet en wint van Barney. Dat zal onze enige weddenschap zijn tijdens deze speelronde met name omdat de wedstrijden van MvG niet aantrekkelijk zijn met een hele lage odd.

Gokken op Premier League Darts 2018 speelronde 14 doen we met 4/10 units op de 1X2 odd van 1.83 dat Cross wint van Van Barneveld bij bookmaker NetBet.

Zelf gokken op Premier League Darts 2018 speelronde14? Andere goede bookmakers staan hieronder gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de aantrekkelijke welkomstbonussen.

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!